DEBATT 2022-11-20 KL. 14:00

Veckans samlade rosor

Från tisdagens och fredagens tidning har vi samlat dagens ris och ros i en gemensam artikel. Denna vecka var det ingen ris men flera rosor delades ut.

Veckans samlade rosor

TV-klipp och nyheter

Vi på Markplanering vill tacka den fantastiska man i en vinröd bil som sträckte ut sin hand med en påse fika till oss när vi anlade rondell 2 vid nya Björkris i Kungsbacka den 1 november. Du gjorde våran dag, så himla fint gjort.
Cecilia Holmgren

Dagens ros till dagens medmänniska! Tjejen som jag mötte på sjukhuset i Kungsbacka och som hjälpte mig att boka tid till provtagningen via e-tjänsten och som sen lät mig gå före henne i kön. En vardagshjälte!
Tacksam och hungrig diabetiker

Dagens ros till Håkan Bonevik med team, Lotusgården, för att ni fixade min besvärliga hallux valgus på ett sådant förnämligt sätt. Tack för all omtanke och medmänsklighet! Ni är guld värda.
Eva Gustafsson Ardfelt

Dagens ros till Linda och Sanna på Cassels. Jag var där den 31 oktober och fick så väldigt god hjälp av de som arbetade där, Linda och Sanna. Sanna gjorde dagen bra för mig, för hon kunde ordna så jag kunde gå hem med kläder. Jag vill skicka en stor rosbukett!
Vivi-Ann med rollatorn

Vill ge den vackraste av vackra rosor till personalen på Måhaga äldreboende, avd Gyllebo. De sista åren i morsans liv gjorde ni med stort hjärta och stort engagemang till en fin och ljus tid. Gott samarbete med oss anhöriga. Tack.
Bröderna Håkansson

Många rosor till styrelsen och andra hjälpande händer som ordnade en trevlig 70-årsfest för PRO i Kungsbacka.
Tacksam medlem som skriver för övriga gäster också

En hel bukett rosor till det underbara teamet på operation Kungsbacka sjukhus. Ni är änglar allihopa. Tack för att ni finns.
100-årige Bernt med pacemakern

Tusen tack till Kolla vårdcentral för att ni tog emot oss direkt när min ettåriga dotter hade ramlat och slagit i huvudet. En stor ros till er!
Madeleine

Ett stort fång med rosor vill jag ge Restaurang Classic på Sjögärde för ett professionellt genomförande med god mat, bra service och trivsam atmosfär. På återseende
Linnéa

En stor bukett med rosor vill vi ge till Saliha, Alicia och deras kollegor på Kolla vård- och omsorgsboende, avdelning Måsen. Tack för den fina omsorg som vår älskade pappa, svärfar och farfar Erland fick hos er. Bemötandet som ni givit både honom och oss anhöriga har varit enastående.
Familjen Johnsson

Vill skicka en ros till Dennis på Backalycka service. Tack för bra bemötande och snabbt byte av bromsbelägg på min bil, måndag 7 november.
Glad och tacksam kund

TV-klipp och nyheter

Godis till hela klassen – Leia vann teckningstävlingen
NYHETER 2024-04-19 KL. 16:30
Premium

Godis till hela klassen – Leia vann teckningstävlingen

Se intervjun med vinnaren i artikeln

Fiskgjusarna är på plats i fjorden
MILJÖ 2024-04-18 KL. 18:30
Premium

Fiskgjusarna är på plats i fjorden

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | FOTBOLL 2024-04-19 KL. 21:51
Lindome fick sin derbyrevansch
Premium | NYHETER 2024-04-19 KL. 19:30
Firar 400 år med dubbelfyrarna
Premium | HANDBOLL 2024-04-19 KL. 17:30
Klart: Aranäs värvar guldmålvakt

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Lasse fixar allsång med extra allt

Lasse fixar allsång med extra allt

Lasse Kronér gör sin egen grej och bjuder in favoritartisterna till sköna kvällar på Tjolöholm.