KULTUR & NÖJE 2021-11-24 KL. 13:00

Unik och intim show med Ebbot

Av Annika Lundby

När Stallbacken 1 i Särö dukar upp för italienskt julbord gör de det tillsammans med Ebbot & The Amazing Frickadilly Circus.
– Ingen show kommer att vara den andra lik och ingen kommer att gå härifrån missnöjd. Det kan jag lova, säger Ebbot Lundberg.

Unik och intim show med Ebbot
Onsdag och torsdag fram till den 16 december står Ebbot & The Amazing Frickadilly Circus för underhållningen när Stallbacken 1 i Särö ordnar med julbord. Foto: Annika Lundby

Ny skiva på gång, julbord med show på Stallbacken 1 och spelningar på helgerna. Det är ingen stiltje i Ebbot Lundbergs liv. Att spela på hemmaplan känns skönt tycker Säröbon.
– När jag flyttade hit hade jag en klubb på Blomstermåla där jag bjöd in artister som Olle Ljungström och Titiyo. Det var ett koncept med både helt okända och kända artister och så jag som konferencier. Det blev poppis, berättar Ebbot som nu gör ett likande koncept.
– Jag kände att Stallbacken 1 kändes som en perfekt plats. De har ett italienskt stuk och en helt otrolig kock. Och i dessa tider känns det bra att det är litet och intimt.

Överraskningar

Premiär för julbordet är det i dag som sedan kommer att rullla på onsdagar och torsdagar till och med den 16 december och Ebbot & The Amazing Frickadilly Circus står för underhållningen.
– Jag har med mig olika gäster. Det kan vara någon okänd eller halvkänd. Men jag kan ju inte säga vem för då är det ju ingen överraskning, skrattar Ebbot.
Men så mycket jullåtar blir det nog inte.
– Det blir lite Soundtrack of our lives och kanske att det blir något från nya skivan och så bra covers. Kanske att det kan bli någon jullåt. Vi får se. Det blir mycket improvisation och mycket roligt. Det blir lite cirkus över det hela är det tänkt.
Spelningarna kommer att bli exklusiva då antalet platser inte är så många. Förutom alternativet med julbord och show kan man även välja barhäng med show.
– Alla kommer att vara med och ingen hamnar bakom eller utanför. Det blir en intim och unik show, lovar Ebbot.Teaterentusiaster i skogen hoppas på en riktig scen
NYHETER 2022-08-09 KL. 20:00

Teaterentusiaster i skogen hoppas på en riktig scen

Sällskapet Ebbe gör Marias resa i Stättared

SENASTE TV-NYHETERNA

Polisen utreder dödsolyckan på E6
NYHETER 2022-08-09 KL. 09:49

Polisen utreder dödsolyckan på E6

Städning startar Västerhavsveckan
NYHETER 2022-08-09 KL. 08:20

Städning startar Västerhavsveckan

”Folk förvånas över både liv och skräp i vattnen”

500 drabbades av strömavbrott
NYHETER 2022-08-09 KL. 07:25

500 drabbades av strömavbrott

”Krokiga vägar och en glass på det...”
FAMILJ 2022-08-08 KL. 20:30

”Krokiga vägar och en glass på det...”

Mikael, MC-entusiast som inte trivs på motorvägen

Dubbelgaraget övertänt
NYHETER 2022-08-08 KL. 20:05

Dubbelgaraget övertänt

Nu renoveras huset från 1600-talet
NYHETER 2022-08-08 KL. 19:00

Nu renoveras huset från 1600-talet

Kvinna knivhögg sin man – åtalas för mordförsök
NYHETER 2022-08-08 KL. 14:03

Kvinna knivhögg sin man – åtalas för mordförsök

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Klarar av att leva ett ”normalt liv”

Klarar av att leva ett ”normalt liv”

Under 2021 anmäldes 15 män för våldtäkt mot barn i Kungsbacka. De drabbade och anhöriga får bära med sig händelserna genom hela livet. Det här är sista delen i Norra Hallands serie om sexualbrott och dess konsekvenser.