BLÅLJUS 2020-03-26 KL. 07:01

Dikeskörare startade brand i ladugård

En bilist körde i diket och satte bilen i brand. Branden spred sig till en närliggande lada.

Dikeskörare startade brand i ladugård

TV-klipp och nyheter

TV-klipp och nyheter



Det var vid 04.30 i morse vid Ysby gata som bilföraren som kört i diket, tände eld på bilen.

Sedan blir det krångligt – uppgifterna från polis och räddningstjänsten skiljer sig åt.

Enligt räddningstjänsten har det inte brunnit i ladan. Endast i bilen.

Polisen säger något annat:

– Det som jag kan läsa ut är att vid Ysby gata kör en bilist i diket. Grannarna, boenden vaknar av detta och tittar ut. De ser en man kliva ur bilen och hör en smäll, sedan börjar bilen brinna. Mannen försvinner gående från platsen, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson, Region väst.

– Branden i bilen sprider sig till ladan som ligger bredvid. Räddningstjänsten släcker bilbranden och ladan. Polispatrullen på plats tar kontakt med jourhavande förundersökningsledare, som inleder en förundersökning om misstänkt mordbrand, fortsätter Fuxborg.

Polisen ska även fått uppgiften att räddningstjänsten är inne i ladan och släcker vid 05.09.

– Jag vet att räddningstjänsten lämnar andra uppgifter, men detta är alltså vad som står i rapporten. Vad det gäller bilen är det ännu oklart om den är nystulen eller inte. Den kan ha blivit stulen under natten och inte anmäld än, säger Thomas Fuxborg.

Vet du mer om branden?
Hör av dig till Norra Halland.

Leslie-Anne utsatt för våld på jobbet – flera gånger
NYHETER 2025-11-17 KL. 19:45
Premium

Leslie-Anne utsatt för våld på jobbet – flera gånger

Ingen omplacering – ska återgå till samma tjänst

TV-klipp och nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Allt fler väljer bort alkoholen. Men sommeliern Attia Franzén tyckte att något saknades bland de alkoholfria alternativen. Nu lanserar han Parispojken där drycker skapas för att passa till specifika maträtter och tilltugg. – Jag tror att många dricker mindre, men finare, säger Attia Franzén.