DEBATT 2023-09-17 KL. 13:00

Veckans ris och ros

Av Johanna Simonsson

Veckans ris och ros från papperstidningar är samlade i vanlig ordning. Majoriteten är hjärtliga rosor, men denna vecka har också en del ris sickats in.

Veckans ris och ros
Veckans ris och ros från papperstidningen är samlade. Foto: Pixabay

TV-klipp och nyheter

Ros:

Ett stort fång rosor till vår fantastiska Helena på Smedjan som alltid vill vårt och våra patienters bästa! Du gör vår arbetsplats.

Personalen på Smedjan

Ett stort tack till killen och tjejen i ambulans 95-20 som söndag den 30 juli körde mig till Varbergs sjukhus efter att jag ramlade och fick en fraktur på vänster höft. Ni är guld värda.

Christer Fahlberg i Förlanda

Vill ge mängder med rosor till alla killar som hjälpte till att putta loss min bil som fastnat i leran på Tölö IF när Kungsbackaleken spelades. Ni är stjärnor! Tack.

Tjejen med den bakdrivna elbilen

Dagens ros till läkaren Heike Petersen med personal på Hudmottagningen i Kungsbacka – alltid lika trevliga, vänliga och omtänksamma!

Mor och dotter

Vill ge många rosor till MIO Möblers personal, speciellt Pia. Sällan man möter på sådan service i en butik nu för tiden.

Ann-Christin H med fåtölj och soffa

Ett stort fång rosor till alla som gjort Gårda Bryggas kiosk så trevlig i år. Generösa öppettider oavsett väder.

Åsabo

En vacker ros till Annelie på Åsa vårdcentral, tillmötesgående varje gång vi kommer. Tack.

Agneta

En stor ros till biståndshandläggare Ellinor Karlund för ditt engagemang och kunskap. När det blir kris är det viktigt med hjälp och råd.

Kollabo

Dagens ros till Allarängens hembygdscirkel för allt arbete som ni har lagt ner på fotoutställningen i samlingslokalen.

Gammal allarängenbo

Ris:

Dagens ris till Kungsbacka kommun som dragit in kaffet till sina anställda (hoppas det gäller alla och inte bara på förskolor). Det är inte lätt att komma som vikarie och veta om man får något kaffe, vem eller vad man skall betala. Ge i alla fall en bestämd kvot till varje ställe.

Vikarie men före detta anställd

Dagens största ris som går att få ska Kungsbacka kommun ha för att dom så brutalt tvångsklippt häckarna på baksidan av våra hus på Valhallavägen. Ni borde skämmas! Man hade inte behövt gå så hårt åt. Fruktansvärt fult gjort.

Upprörd

Stort ris till den som tagit våra fändrar i vår båt, Gottskär Selmans båthamn. Om du har egen båt bör du ha råd att köpa egna och inte ta andras, att sjunka så lågt.

Claes
TV-klipp och nyheter

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende
VÅRD 2023-10-04 KL. 08:10
Premium

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende

Frågan är om detaljplanen tillåter ägarnas nya idé

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | NYHETER 2023-10-04 KL. 12:45
Utdragen strid om återvinning i Särö
Premium | VÅRD 2023-10-04 KL. 11:00
Sprututbytet läggs ner i Kungsbacka

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Det började med ett egenbyggt växthus på 800 kvadratmeter. Nu handlar det om betydligt större ytor för Arvidssons i Fjärås där krukväxter drivs upp året runt. – Nej, jag har inte tröttnat på blommor, det är alltid lockande att plocka hem några. Azalea är en favorit, säger grundaren Arne Arvidsson.