NYHETER 2023-09-12 KL. 20:45

Unik bostad till salu – för 33 miljoner

Av Julia Sandstén Vikberg

En exklusiv fastighet i Onsala är till salu för ett utgångspris på 33,5 miljoner kronor. Bostaden, som har en privat strand och egen brygga, blev den mest klickade i kommunen på Hemnet förra veckan.

Unik bostad till salu – för 33 miljoner
BILDSPEL (Klicka på bilden och bläddra vidare). En fastighet i Onsala blev mest klickad på Hemnet vecka 36. Foto: Fastighetsbyrån

TV-klipp och nyheter

Fastigheten ligger i Dragetområdet i Onsala precis intill fjorden. Bostaden är på 370 kvadratmeter med 6245 kvadratmeter i tomtyta. Den har en privat strand som enligt Fastighetsbyrån, som förmedlar objektet, erbjuder "promenader längs vattenlinjen och uppfriskande dopp i havet" samt en stor egen brygga där det finns plats för såväl en stor grill, matplats och loungemöblering. Fastigheten har även en sjöbod som erbjuder förvaring för båt- och fiskeutrustning samt en bastu.


Nio rum

Huset har nio rum varav fyra till fem är sovrum. Det har även två kök, det extra köket lät man bygga eftersom bostaden nyligen har använts som generationsbostad. I fastigheten har man även låtit bygga om ett förråd till ett gästhus där övernattande gäster kan husera. Trädgården har två stenlagda uteplatser i granit varav en i rakt solläge. "Här har firats både bröllop och födelsedagar med stora sällskap och livemusik", står det i fastighetsannonsen.


33,5 miljoner

Huset är ursprungligen från 1965 men har byggts till i olika etapper. Bostaden har ägts av samma familj sedan 1971, men nu hoppas man alltså på att hitta en ny ägare.

Utgångspriset för fastigheten ligger på det inte så blygsamma 33,5 miljoner kronor. Men enligt fastighetsannonsen bör intressenter passa på. "Denna unika möjlighet att äga ett hus med egen strand och brygga i Onsala kommer inte att vara tillgänglig länge", står det i annonsen som under vecka 36 var den mest klickade i kommunen på Hemnets sajt.Fastigheten har en privat strand och egen brygga. Foto: Fastighetsbyrån
Huset är på 370 kvadratmeter och består av nio rum, varav fyra till fem är sovrum. Foto: Fastighetsbyrån
I fastighetens sjöbod finns en bastu. Foto: Fastighetsbyrån
Från huset har man en panoramautsikt över fjorden. Foto: Fastighetsbyrån
Matsal. Foto: Fastighetsbyrån
Köket. Foto: Fastighetsbyrån
I allrum/salongen finns en öppen spis. Foto: Fastighetsbyrån
Ett av husets sovrum. Foto: Fastighetsbyrån


TV-klipp och nyheter

Sprututbytet läggs ner i Kungsbacka
VÅRD 2023-10-04 KL. 11:00
Premium

Sprututbytet läggs ner i Kungsbacka

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende
VÅRD 2023-10-04 KL. 08:10
Premium

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende

Frågan är om detaljplanen tillåter ägarnas nya idé

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | NYHETER 2023-10-04 KL. 12:45
Utdragen strid om återvinning i Särö
Premium | VÅRD 2023-10-04 KL. 11:00
Sprututbytet läggs ner i Kungsbacka

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Det började med ett egenbyggt växthus på 800 kvadratmeter. Nu handlar det om betydligt större ytor för Arvidssons i Fjärås där krukväxter drivs upp året runt. – Nej, jag har inte tröttnat på blommor, det är alltid lockande att plocka hem några. Azalea är en favorit, säger grundaren Arne Arvidsson.