Annons

Känd artist åtalas för olaga hot

När artisten var på turné runt om i Sverige hamnade han i ett trafikbråk med en kvinnlig kungsbackabo. Han ska ha slagit på hennes motorhuv och hotat henne med stryk. Nu åtalas han för olaga hot.

Blåljus | 02 December 2019 14:50

Artisten, som är i 60-årsåldern, var på väg till en spelning och passerade genom Varberg. Samma dag körde Kungsbackabon i orten och stannade bakom en annan bil i en gatukorsning. Då körde en bil om henne bakifrån och försökte tränga sig in mellan bilarna, där den inte fick plats. Istället ställde sig bilen på snedden framför henne. Kungsbackabon tutade på bilen.

Då ska den bilens förare ha rusat ut och skrikit ”vad fan tutar du på”. Snart därefter ska även passageraren ha kommit ut och skrikit ”ska du ha stryk eller” och slagit med knuten näve på hennes bils motorhuv. Sedan gick de både tillbaka till sin bil.

I polisförhör uppger kvinnan, och även en man som satt med henne i bilen, att passageraren var mycket lik en viss känd person.

Nu åtalas musikern för olaga hot och ringa skadegörelse. I polisförhör erkänner han brottet. Han uppger att kvinnan hade tutat ”säkert 10 gånger” och att hon ”hetsade” dem.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Varning för skogs- och gräsbränder

Nyheter Äntligen är den här! Den där härliga sommarvärmen. Men med den ökar också risken för ...

Varnar för rådjur på motorvägen

Trafik Rådjur som kommit över på fel sida av viltstängslet ställer just nu till trafikproblem på E6 i ...

Fortsatt fångst av sandödlor

Nyheter Räddningsaktionen för att sandödlan ska överleva i Onsala fortsätter. Göteborgsforskaren Mats Olsson har fått ...
Annons