KRÖNIKOR 2023-04-01 KL. 12:00

Krönika: Glädjande siffror att vara stolt över

Av Stefan Pettersson

Krönika: Glädjande siffror att vara stolt över

Oj, vad häftigt! I förra veckan slog vi ett rejält trafikrekord på vår sajt. Under hösten införde vi Premium, vilket innebar att ingen fick hela sajten utan att betala. Till att börja med tappade vi en del trafik. Men efter att ha skruvat lite på vårt digitala tänk var vi tillbaka på siffrorna vi hade före Premium-tiden och den senaste månaden har det tagit rejäl fart.

Och i förra veckan exploderade det. 250 484 visningar på sajten under en vecka. Otroligt starka siffror. Lägg därtill att Norra Hallands upplaga ökat med 200 exemplar, till 10 500, så förstår ni att det är lite glädjerus i tidningshuset.

Det går inte att tolka det här på annat sätt än att Norra Halland är mer intressant än någonsin. Vi tackar för förtroendet och ska fortsätta leva upp till vad det innebär att vara största tidningen i Kungsbacka kommun.

Jag vill också tipsa om en sak. Du har väl inte missat att ladda ner vår app? Det är enklaste sättet att hänga med i nyhetsflödet i Kungsbacka. Du får pushar vid nyhetshändelser, har smidig åtkomst till eNH och direktlänk till ”Kryss och annat kul” på vår sajt. Så om du missat det är det hög tid att ladda ner appen.

Avslutningsvis kan jag konstatera att diskussionerna kring Akademikerförbundets rop på hjälp fortsätter.

På dagens debattsida går Tommy Rydfeldt (L), ordförande i nämnden Individ & Familjeomsorg, i försvarsställning. Och det kan man absolut göra. Men om jag i egenskap av blivande nämndordförande suttit med på ett fullmäktigemöte där frågan belysts så hade jag agerat på något sätt för att hitta en lösning. Oavsett om någon mejlat mig eller inte. Det handlar trots allt om ett rop på hjälp från de anställda. Men att lyssna på personalen verkar inte direkt vara ett signum i Kungsbacka kommun.

Dessutom är det minst sagt förvånande att Tommy Rydfeldt ifrågasätter att Akademikerförbundet skriver en debattartikel. Det behöver nog inte kommenteras djupare än att vi tack och lov har yttrandefrihet i vårt land och att det är en lagstadgad rättighet för alla.

Ha en trevlig helg.

Stefan Pettersson, chefredaktör


SENASTE TV-NYHETERNA

Förseningar väntar även idag efter urspårning
NYHETER 2023-06-02 KL. 06:52

Förseningar väntar även idag efter urspårning

Här avgör skyttedrottningen derbyt
FOTBOLL 2023-06-01 KL. 21:36
Premium

Här avgör skyttedrottningen derbyt

Rolfö drömmer om att bryta finalförbannelsen
SPORT 2023-06-01 KL. 20:00
Premium

Rolfö drömmer om att bryta finalförbannelsen

Hävdade eftersupning – rattfull bilist döms
NYHETER 2023-06-01 KL. 18:00

Hävdade eftersupning – rattfull bilist döms

Borgmästare från Sydafrika på besök i Kungsbacka
NYHETER 2023-06-01 KL. 16:00

Borgmästare från Sydafrika på besök i Kungsbacka

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | TRAFIK 2023-06-02 KL. 11:45
Tågtunnel inget realistiskt alternativ
Premium | FOTBOLL 2023-06-01 KL. 22:43
Efter tunga perioden klev Jonsson fram

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Dyrare pendla till övriga Halland

Dyrare pendla till övriga Halland

Från i april gjorde Hallandstrafiken om zonsystemet kraftigt. Det innebar en förenkling och billigare resor för många hallänningar. Men för kungsbackabor som pendlar söderut kan det bli tusentals kronor dyrare varje år.