KLUBBNYTT 2023-07-05 KL. 07:40

Grönsvart framgång i Skadevi Cup

Vilken helg det blev för Tölö IF F09. Laget bestående av 16 spelare gick obesegrade genom hela turneringen och tog hem guld i Skadevi Cup 2023, som spelades i Skövde.

Grönsvart framgång i Skadevi Cup

TV-klipp och nyheter

Första uppgiften för Tölö blev att försvara landets färger mot FK Frigg från Oslo. Det blev en stabil 3–0-vinst och de inledande cupnerverna som alltid finns där, var efteråt som bortblåsta. Laget tågade sedan på, vinster i samtliga gruppspelsmatcher och känslan inom laget var på topp inför söndagens slutspel.

I kvartsfinalen blev det vinst med 2-1 mot Skövde KIK i kvartsfinalen. Semifinalen blev en nagelbitare, Skultorps IF gjorde 1-0 i första halvlek innan det massiva Tölö-trycket kom igång. Till slut gick bollen in, 1-1 efter en tilltrasslad situation på hörna och till slut en vinst efter straffläggning.

I finalen väntade Hovshaga AIF. Matchen var en tillställning som präglades av mycket vilja och trötta ben. Hovshaga hade en boll i nät men målet dömdes bort för offside. Därefter i matchminut 39 kommer avgörandet, ett långskott som seglar in i mål, 1-0 till Tölö, vilket även skulle bli slutresultatet!

Den härliga vinnarkänslan är någonting som inte alltid har varit en självklarhet för laget. En tuff vårsäsong 2022 har präglat laget, men nu blev det cupvinst.

(Text och bild från Tölö IF)
TV-klipp och nyheter

Stökig start - flera anmälningar på Skårbyskolan
SKOLA 2023-11-27 KL. 07:45
Premium

Stökig start - flera anmälningar på Skårbyskolan

Skadegörelse och grannar som störs

Dag med marint tema i Onsala
NYHETER 2023-11-26 KL. 17:00
Premium

Dag med marint tema i Onsala

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | NYHETER 2023-11-27 KL. 20:08
Kommunen hyllade medarbetare på gala

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Man våldsam och hotfull på krog

Man våldsam och hotfull på krog

Det ska ha uppstått ett bråk på en krog i centrala Kungsbacka på lördagskvällen. En man omhändertogs av polisen misstänkt för våld och hot mot tjänsteman.