Vädret idag
Soligt
4°C
Prognos februari 18, 2019
dag
Mestadels molnigt
7°C
 

Vårdgarantiservice i Halland

För cirka ett år sedan gjorde jag ett mindre kirurgiskt ingrepp i Kungsbacka. Då jag nu kände att jag hade samma symtom kontaktade jag min vårdcentral där jag fick en remiss till Kungsbacka. Svaret kom med vändande post -det finns inga tider. Vårdgarantiservice skickade ett mail och erbjöd mig en kontakt i Lund hos Gastro center,
en resa på 50 mil tur och retur, troligen först en undersökning och sedan operation. Jag svarade att på grund av min ålder (83 år) skulle jag inte skulle klara en så lång resa. Jag skrev också att om jag inte kunde få en tid på ett sjukhus närmare så fanns ju möjligheten att ringa ambulans och åkt till akuten. Svaret kom snabbt från vårdgarantiservice: Ditt ärende har avslutats. Kan detta verkligen vara lagstiftarens mening att det skall gå till på detta vis, borde man inte söka efter närmare sjukhus eller se till att man fick stå på en väntelista för det kan ju inte vara så att det saknas läkartider i all evighet.

 

Besviken

 

Redaktionen
redaktionen@norrahalland.se 0300- 101 75

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DebattLäs mer >>

ANNONSTYCK TILL:

Spelreklamen svämmar över. Borde den regleras mer?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 8 februari

kl 9.30–11.30 Kyrkans öppna förskola i Tölö församlingshem. För barn 0-5 år i vuxens sällskap. 

Kl 10–12 Drop-in kafé på Anhörigcenter, Västergatan 23. 

kl 10.30 Sagostund med Allas barnbarn i Sagogrottan på Fyren. 

kl 11.30–13 Fairtrade café i Tölö församlingshem. 

kl 16 Tjej och gamer? Är du tjej, 12-25 år och intresserad av digitalt, lajv och spelkultur? Välkommen till en kväll där vi...

Läs Mer

Så här funkar eNH!