Vädret idag
Soligt
15°C
Prognos april 25, 2019
dag
Mestadels molnigt med skurar
18°C
 

Vårdgarantiservice i Halland

För cirka ett år sedan gjorde jag ett mindre kirurgiskt ingrepp i Kungsbacka. Då jag nu kände att jag hade samma symtom kontaktade jag min vårdcentral där jag fick en remiss till Kungsbacka. Svaret kom med vändande post -det finns inga tider. Vårdgarantiservice skickade ett mail och erbjöd mig en kontakt i Lund hos Gastro center,
en resa på 50 mil tur och retur, troligen först en undersökning och sedan operation. Jag svarade att på grund av min ålder (83 år) skulle jag inte skulle klara en så lång resa. Jag skrev också att om jag inte kunde få en tid på ett sjukhus närmare så fanns ju möjligheten att ringa ambulans och åkt till akuten. Svaret kom snabbt från vårdgarantiservice: Ditt ärende har avslutats. Kan detta verkligen vara lagstiftarens mening att det skall gå till på detta vis, borde man inte söka efter närmare sjukhus eller se till att man fick stå på en väntelista för det kan ju inte vara så att det saknas läkartider i all evighet.

 

Besviken

 

Redaktionen
redaktionen@norrahalland.se 0300- 101 75

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DebattLäs mer >>

ANNONSTYCK TILL:

När nya badhuset invigs höjs biljettpriset kraftigt. Rätt eller fel?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Onsdag 24 april

kl 11–13 Seniorsimning i Kungsbacka simhall tillsammans med träffpunkterna.

Kl 13.15–16 City träffpunkt: sticka, pyssla, spela, prata, fika.

kl 12–13 Digital hjälp för seniorer på Fyren.

Kl 16.30–17.30 Språkcaféet i Kaffebaren. Kom och prata italienska och tyska. Drop-in. Arr: Marina Abate Harvey.

Kl 17–18 Tyst afterwork i Varlakyrkan.

Kl 18.30 Blomsterprakt i Kungsbacka. Temakväll om hur man får...

Läs Mer

Så här funkar eNH!