Annons

Aranäs Open ställs in

HK Aranäs årliga tävling Aranäs Open kommer inte att arrangeras som planerat i maj. Detta meddelade klubben under fredagen.

Handboll | 27 Mars 2020 11:38

Aranäs Open ställs in på grund av coronaviruset. Vilket lett till ett stort intäktsbortfall för klubben. Arkivbild.

FOTO: Caroline Holmgren

Att Aranäs Open är en viktig tävling för Kungsbackaklubben har Norra Halland berättat om vid flera tillfällen. En stor del av klubbens intäkter kommer från just den tävlingen och de beskriver den själva som den viktigaste inkomstkällan. I takt med coronavirusets spridning har de nu tvingats ställa in årets Aranäs Open. 

I ett pressmeddelande skriver klubben: “Vi har gjort allt i vår makt för att hitta lösningar och vrida och vända på problemet. Tittat på möjligheter till att flytta evenemanget, genomföra dem på annat sätt. Men till slut var vi tvungna att ta beslutet att helt ställa in årets cup. För första gången sedan 1998 kommer Aranäs Open inte arrangeras.”

Vidare skriver de att de lag som har anmält sig till tävlingen och betalat anmälningsavgiften inte kommer att bli återbetalade. 

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Borta bra men i Aranäs bäst

Handboll Två år borta fick räcka. Publikfavoriten Philip Jonsson har nu återvänt till HK Aranäs. – Distansen har gjort ...

Ekonomiskt tillskott till idrottsföreningarna

Ishockey Svenska Spel vill hjälpa landets föreningar under coronakrisen. Därför betalar de ut närmare en halv ...

Aranäshallen snart ett minne blott

Handboll HK Aranäs har spelat färdigt i hemmaborgen Aranäshallen. Under måndagen påbörjades rivningsarbetet och en ...
Annons