FOTBOLL 2021-06-12 KL. 19:01

Tränaren sågade insatsen

I omgång fyra var senast Lindome Gif fick segerjubla. Då var de i toppen. Efter mer än en tredjedel av serien är de precis ovanför nedflyttningsstrecket.
– Allt som allt var det inte tillräckligt bra, säger tränaren Mats Hedén.

Tränaren sågade insatsen
Det var dystra miner i Lindome Gif.



Hemmalaget öste på mot David Olsson i Lindomemålet. En kombination av att Olsson var vaken och oskärpa gjorde att Lindome Gif lyckades lämnade halvleken med nollan intakt.

– Vi pratade om det som vi kunde göra bättre. Vi behövde löpa mer och visa mer energi, säger Hedén.

 

Inte en minut hann gå innan Assyriska fick utdelning. Tio minuter senare var det 2–0 och Lindome Gif skapade inte mer än någon halvchans under hela tillställningen.

– Det var en dålig prestation, det var energilöst, säger tränaren och fortsätter:

– Utförandet bli bättre, känslan är att vi inte jobbar så hårt som vi behöver om vi vill vinna matcher.

Sju matcher utan vinst, hur mycket påverkar det?
– Det är svårt att sia om. Det är klart att vi ledare och spelare tänker på det, men vi kan inte göra något åt det. Vi får göra de saker vi är missnöjda med bättre, säger Mats Hedén som inte fann en enda ljusglimt av insatsen i Jönköping.

 

Läs fler sportnyheter här

 

Stor intervju med veteranen inför hemmapremiären
2025-11-18 KL. 19:15
Premium

Stor intervju med veteranen inför hemmapremiären

• Varför han blev sist kvar • Oron för att sluta • Sjöaremossens betydelse

Leslie-Anne utsatt för våld på jobbet – flera gånger
NYHETER 2025-11-17 KL. 19:45
Premium

Leslie-Anne utsatt för våld på jobbet – flera gånger

Ingen omplacering – ska återgå till samma tjänst

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Allt fler väljer bort alkoholen. Men sommeliern Attia Franzén tyckte att något saknades bland de alkoholfria alternativen. Nu lanserar han Parispojken där drycker skapas för att passa till specifika maträtter och tilltugg. – Jag tror att många dricker mindre, men finare, säger Attia Franzén.