Annons

Onsala förlorade mot topplaget

Fotboll Trots en stark kämpainsats blev det tillslut förlust för Onsala. Bortalaget IFK Norrköping FK var det starkare laget och knep segern med 2–3.

IFK Fjärås vann äntligen

Fotboll En poäng under hösten. Det är dystra siffror för IFK Fjärås. Idag kom äntligen segern de längtat efter. 1–0 hemma mot Gnosjö.

Bitter förlust för Onsala

Fotboll En utebliven straff och ett bortdömt mål för Onsala BK satte tonen i matchen mot Prespa Birlik, som slutade i förlust med 3–0.
Annons

Kungsbacka vann ett nervöst derby

Fotboll Det var ett tillknäppt och stundvis slarvigt derby på Hamravallen under lördagseftermiddagen. Kungsbacka IF drog det längsta strået och ligger nu i förarsätet om kvalplatsen till division tre.

Kungsbacka City FC klara för div.5

Fotboll Efter segern mot Kung Karl BK så är avancemanget till division fem klart. Ja, i alla fall till 99 procent. Långås/Morup måste vinna sina tre sista matcher och ta in 30 mål. En till synes omöjlig uppgift.

Mardrömsbeskedet inför slutspurten

Fotboll Yttern Sara Nilsson har varit en av Kungsbacka DFF:s vassaste vapen under 2019. Nu ska det till ett mindre mirakel för att säsongen inte ska vara över.

Åsahoppet drabbades av branden

Sport TRAMPOLIN. I våras slutade 13-årige Jonathan Lammert tvåa i synkron i JSM tillsammans med klubbkamraten Olle Simonsson ...
Annons

Victor Santos premiärshow i Aranäsvändning

Handboll I fjol var Victor Santos en av HK Aranäs bästa spelare. 26-åringen övertalades att fortsätta men med en mindre roll – hade han glömt bort det i hemmapremiären?

Finalskräll: OBK vaknade för sent

Fotboll DM-finalen blev en målfest. När Onsala BK väl kvicknade till var det för sent.

Målvakten sänkte Hanhals

Ishockey Ett iskallt powerplay, egna misstag och allt slutade med att gästernas målvakt fick göra mål. Det var en hemmapremiär att glömma.
– Vi spelade Halmstad rakt i händerna, säger Hanhalstränaren Niclas Högberg.