Annons

Mordet i Kungsbacka: Misstänkta gärningsmän hade kopplingar till offret

De två personer som griptis av polis misstänkta för att ha bragt en man om livet hade kopplingar till det kommunala stödboende där mannen bodde. Det bekräftar polisen.
Blåljus | 30 Augusti 2019 14:40

Två personer sitter fortfarande anhållna, skäligen misstänkta för mord på en 60-årig man från Kungsbacka.

– Vi har hållit förhör under såväl gårdagen som hela dagen idag (fredag). Det kommer att fattas beslut i kväll eller under morgondagen om huruvida de här personerna blir häktade eller inte, säger Lars-Gunnar Perlinger, ställföreträdande chef för grova brott vid polisen.

Den man som hittades död på torsdagsmorgonen i Kungsbacka bodde i en av socialens lägenheter på Inlag, det som i folkmun kallas för Beverly Hills. Enligt polisen hade även de misstänkta gärningsmännen kopplingar dit, samt till mannen ifråga.

– Det finns kopplingar mellan gärningspersonerna och offret, men exakt vilka kopplingar de hade vill vi inte gå in på, säger Lars-Gunnar Perlinger.

Det har spekulerats om hur mannen bragts om livet, men även på den punkten väljer polisen att av utredningsskäl spara på sina uttalanden.

– Jag vet att det pratas och skrivs om både det ena och det andra, men vi kommenterar helt enkelt inte det i nuläget.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

”Det är skönt att ha allt ordnat vid 19”

Trafik Det går bra nu för Kungsbackakillen Hampus Dahlberg, 19. När han avslutade sin utbildning till personbilsmekaniker blev han ...

Äntligen vaccination!

Krönikor Att vara läkarstudent under en pågående pandemi är ganska smidigt om man är ute efter sommarjobb. Trots ...

"Någon som sa att div 3 var svårt?!"

Fotboll Det skanderade anfallaren David Berntsson efter att ha gjort sitt första hattrick för säsongen. – Som nykomling så ä...
Annons