Annons

Mordet i Kungsbacka: Misstänkta gärningsmän hade kopplingar till offret

De två personer som griptis av polis misstänkta för att ha bragt en man om livet hade kopplingar till det kommunala stödboende där mannen bodde. Det bekräftar polisen.
Blåljus | 30 Augusti 2019 14:40

Två personer sitter fortfarande anhållna, skäligen misstänkta för mord på en 60-årig man från Kungsbacka.

– Vi har hållit förhör under såväl gårdagen som hela dagen idag (fredag). Det kommer att fattas beslut i kväll eller under morgondagen om huruvida de här personerna blir häktade eller inte, säger Lars-Gunnar Perlinger, ställföreträdande chef för grova brott vid polisen.

Den man som hittades död på torsdagsmorgonen i Kungsbacka bodde i en av socialens lägenheter på Inlag, det som i folkmun kallas för Beverly Hills. Enligt polisen hade även de misstänkta gärningsmännen kopplingar dit, samt till mannen ifråga.

– Det finns kopplingar mellan gärningspersonerna och offret, men exakt vilka kopplingar de hade vill vi inte gå in på, säger Lars-Gunnar Perlinger.

Det har spekulerats om hur mannen bragts om livet, men även på den punkten väljer polisen att av utredningsskäl spara på sina uttalanden.

– Jag vet att det pratas och skrivs om både det ena och det andra, men vi kommenterar helt enkelt inte det i nuläget.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Se upp för giftiga alger innan du badar

Nyheter Värmen håller i sig och lockar till havsbad i helgen. Men kommunen uppmanar till försiktighet. Många ...

Grand prix dressyr i helgen

Sport Kungsbacka ridklubbs dressyrtävlingar i helgen sträcker sig från ponny till FEI program för unga hästar, ...

Stekhett veckoslut på intåg

Nyheter Kontrollera att kylklamparna ligger på plats och sök skugga om du inte njuter av höga temperaturer och stekande ...
Annons