Annons

Sju korade till Superföretag

Jobb & Pengar | 09 November 2019 12:11

Att få bort bubblor ur lösningar är Biotechs specialitet.

FOTO:

I år har sju Kungsbackaföretag utnämnts till Superföretag av tidningen Veckans affärer.

Ett av företagen är Biotech som utvecklar och säljer laboratorieinstrument och komponenter till tillverkare och distributörer världen över. Onsalaföretaget, som har tio anställda, har mer än dubblerat omsättningen de senaste tre åren. Även 2018 fick företaget titeln Superföretag.

– Vi har spännande projekt på gång och planerar för en fortsatt expansion med fler anställningar inom kort, säger bolagets VD Anders Grahn i ett pressmeddelande.

Biotech startades 2005 av entreprenören Ralf Jutvik. Viktigaste produkten är komponenter som avlägsnar gas och bubblor i vätskor och lösningar.

Årets superföretag är en utnämning av Veckans affärer i samarbete med analysföretaget Bisnode. Det är en rankning av de mest framgångsrika svenska aktiebolagen. Urvalet och rangordningen baseras på företagens ekonomiska prestationer under de senaste fyra åren och är en sammanvägning av tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering.

Det är endast en knapp promille av Sveriges företag som uppfyller kraven och kan titulera sig Superföretag.

 

Årets Superföretag i Kungsbacka 2019

Hot Screen

Knapes

Veteranpoolen

Ahlström factory

Johan Qvist Plåt & Isolering

Biotech i Kungsbacka

Kala

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Bilhall kan flytta till Frillesås

Jobb & Pengar Planerna på en bensinmack öster om Frillesåsmotet har dragit ut på tiden. Nu lanserar markägarna en ny idé – ...

Polislarm om unga i container

Blåljus När grannen såg hur ungdomar tog sig in i en container med möbler larmades polisen. En 18-å...

Vita Sand kan få handikappbad

Nyheter För fem år sedan började bygget av Kustpromenaden i Åsa. Nu vill föreningen komplettera med ett handikappbad ...
Annons