Annons

Kritik mot badhusträngsel

Överfullt med folk och dessutom smutsigt – så upplevde en besökare det nya badhuset i söndags. Entreprenören Medley lovar nu utökad kontroll och städning.

Jobb & Pengar | 28 Maj 2020 11:45

Många är nyfikna på det nya badhuset, men samtidigt riskerar tillströmningen av folk att kollidera med coronareglerna. I söndags verkar det gått snett. Enligt besökaren som skrivit till både Medley och kommunen var vartenda skåp i damernas omklädningsrum upptaget, och det blev väldigt trångt.

Smutsigt i duschrummet

Samma sak i duschrummet, där det dessutom blev smutsigt och hårigt på grund av alla besökare. ”Jag såg inte städpersonal en enda gång”, skriver badaren.
I simhallen var det luftigt och bra, men i familjebadet ”galet mycket folk”. I anläggningen saknades överlag skoställ, handdukshängare och papperskorgar, enligt brevet, som tar upp ytterligare ett antal punkter där det skevade.

Kräver mer personal än beräknat 

Medley anläggningschef Josefine Palm medger i sitt svar att coronasituationen kräver mer personal än man räknat med, och att man tydligen måste ha bättre koll på flödet av besökare och städningen.

Man lovar också att bli tydligare med information till de som köar vad som gäller.
Men Medley hävdar samtidigt att majoriteten av besökarna hittills varit väldigt nöjda.

Svaret verkar ha fallit i god jord, för kritikern skriver i sin tur tillbaka:
”Tror säkert att allt kommer bli bra med tiden men det var verkligen kaos i söndag och ni fick väldigt mycket negativa kommentarer på sociala media. Himla tråkigt då det i grunden är en jättefin anläggning!”

Tidigare i NH:

Efterlängtad öppning av nya badhuset

Första doppet i nya badhuset

Nu fylls bassängerna 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Vält fiskbil blockerar E6

Trafik En lastbil som har vält strax norr om Sandsjöbacka blockerar just nu E6 i södergående riktning....

Brexit kan påverka ålens framtid

Nyheter I veckan har tiotusentals ålyngel åter planterats ut i lokala vattendrag, och mer är på gång. Men framtiden fö...

Signeshus granskas av IVO

Nyheter Inspektionen för vård och omsorg, IVO, fördjupar nu granskningen av utvalda boenden i länet. Ett av ...
Annons