Annons

Första doppet i nya badhuset

Den stora invigningen av badhuset stoppades av ett virus. I stället var det på måndagen provbad för speciellt inbjudna. Norra Halland var med om första doppet.

Jobb & Pengar | 27 April 2020 14:41

Första doppet i Kungsbacka badhus

FOTO: Kristian Alm

På eftermiddagen var det pressvisning, och åttaåriga Maja Törn och Claes Mittjas, vd för Medley som driver badhuset, fick äran att ta första doppet.

Maja Törn tog första doppet.

Senare på måndagen fick ett fotbollsgäng från Frillesås också provbada..

–  Man behövde testa vattenrening och övervakning, berättar kommunikationsspecialist Camilla Sjögren.

Provdoppen filmades och bli en virtuell invigning i stället för det stora jippo som var tänkt när badet öppnar för allmänheten den 9 maj. Talen av kommunalråd och andra högt uppsatta filmades också under måndagen i badhuset – utan publik.

Läs mer om Kungsbackas största satsning någonsin och hur Medley resonerar kring corona och bad i tisdagens Norra Halland. Här hittar du e-tidningen.

Första doppet

Så var det premiärdopp i nya badhuset! Åttaåriga Maja Törn och och Medleys vd Claes Mittjas fick äran. Den 9 maj öppnar det för allmänheten. Läs mer i tisdagens Norra Halland.

Publicerat av Norra Halland Måndag 27 april 2020

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Allmänna råden förlängs till i höst

Nyheter Folkhälsomyndigheten har förlängt de allmänna råden om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19 ...

Satsning mot tarmcancer

Politik Screening av tjocktarmscancer kan spara 15 liv om året i Halland. En satsning på det finns med i Alliansens förslag ...

Ny prognos: majoriteten vaccinerade första halvåret

Vård Ungefär 43 procent av befolkningen har hittills fått minst en dos vaccin mot covid-19. Enligt en ny prognos berä...
Annons