ÅSIKTER 2023-05-28 KL. 13:00

Veckans ris och ros

Av Anton Lorentzson

Varje vecka samlar vi riset och roset från tisdagen och fredagens tidningar. Här kommer de.

Veckans ris och ros

TV-klipp och nyheter

Vi börjar med rosorna:
Vi vill ge en stor blomsterbukett av rosor till all personal på Löftagårdens äldreboende avd Iris Norr. Som tack för kärleksfull omvårdnad av vår mor Elisabeth. Tusen tack för allt!

Döttrarna Petra och Emma

Tack Anna H för din värme! Du möter mig alltid med ett välkomnande leende. Hos dig får jag vara mig och få vägledning framåt!

M

Dagens ros till Hemtjänsten på Syrengatan, (den som ligger vid gamla brandstationen). Min son cyklade in i en lyktstolpe, onsdagen den 19 april. Så en av hemtjänstdamerna kom ut för att se vad som hänt. Hon hörde en "duns", då hade min son slagit i huvudet i en lyktstolpe. Så damen ringde till en sjuktransbort så sonen fick sy några stygn. Så tack så mycket.

Killen som blödde från pannan

Ett fång av de vackraste rosor till tjejen på Circle K-macken vid Onsalamotet. Du är en räddare i nöden som gjorde att vi hann med vårt plan.

Vi med golfen

Dagens ros till Express Bil och Däck i Kungsbacka. Varit kund hos er cirka ett år. Ni är vänliga och tillmötesgående, även om kunden ändrar sig. Både personal i incheckning som i hallen.

Jag med S 80, silverfärgad

Stort tack Onsala församling för inbjudan till födelsedagen som ni hade dukat och gjort fint för oss jubilarer med mycket gott att äta och dricka.

Claes

Dagens ros till killarna på Klovsten som hade tålamod med mig när jag får stopp på bilen. Men största rosen till dig i Teslan som hjälpte mig att få igång bilen. Tusen tack!

Kristina i röda Peugoten

Dagens finaste ros vill jag ge till Annika Sundebäck på Lås och larm i Kungsbacka kommun. För trevligt och proffsigt bemötande, snabb hantering och bra återkoppling.

Oroliga dottern S

Stort tack till Hemköp Onsala, Ica Maxi, Ica Kvantum och Hjälmeskulla Handelsträdgård för sponsring med fina vinster på vår Apelrödsdag.

Onsala PRO

Vi vill ge dagens ros till köket på Åsa äldreboende som lagar fantastiskt god mat. Tusen tack för allt!

Elisabeth Nilsson på Löftagårdens döttrar

Tio tusen röda rosor till Smedjan, avdelning Violen.

Roy som ni fick stå ut med

Här kommer veckans ris, med tillhörande svar:
Veckans största rishög till Aranäs som håller på med renovering på Gullregnsvägen. Det är illa nog att vi är inplastade fram- och baksida och att det inte går att vara hemma dagtid vardagar, men de lovade att arbetarna endast skulle jobba 8-16 och aldrig på helgen. Förrförra lördagen så borrades det för fullt. Skäms Aranäs hur ni behandlar era kunder.

Mycket besviken hyresgäst

Svar:
Hej. Självklart är det jobbigt med störande ljud i sitt hem. Dock är det så att vi måste renovera våra hus för att de ska hålla i många år till och tyvärr innebär det ibland vissa oljud.

Gällande lördagsarbeten så har information gått ut om att arbeten kommer att pågå under vissa lördagar så att vi blir klara i tid och kan ta ner plasten så fort som möjligt.

Dessvärre skedde ett missförstånd den lördagen och arbete utfördes i ett trapphus som inte fått information. Vi beklagar detta och har tagit det vidare med entreprenör på plats.

Du är välkommen att höra av dig till oss på Aranäs om du har fler frågor.

Med vänliga hälsningar Aranäs fastigheter


LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE I ÅSIKTER

ÅSIKTER 2023-08-13 KL. 11:00
Veckans ris och ros
ÅSIKTER 2023-06-25 KL. 17:00
Veckans ris och ros
ÅSIKTER 2023-06-11 KL. 16:00
Veckans ris och ros
ÅSIKTER 2023-06-03 KL. 16:00
Veckans ris och ros
ÅSIKTER 2023-05-28 KL. 13:00
Veckans ris och ros
ÅSIKTER 2023-05-14 KL. 15:00
Veckans ris och ros
ÅSIKTER 2023-04-16 KL. 16:00
Veckans ris och ros
ÅSIKTER 2023-04-09 KL. 15:00
Veckans ris och ros
ÅSIKTER 2023-03-19 KL. 17:45
Veckans ris och ros

Fler nyheter

TV-klipp och nyheter

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende
VÅRD 2023-10-04 KL. 08:10
Premium

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende

Frågan är om detaljplanen tillåter ägarnas nya idé

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | VÅRD 2023-10-04 KL. 11:00
Sprututbytet läggs ner i Kungsbacka

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Det började med ett egenbyggt växthus på 800 kvadratmeter. Nu handlar det om betydligt större ytor för Arvidssons i Fjärås där krukväxter drivs upp året runt. – Nej, jag har inte tröttnat på blommor, det är alltid lockande att plocka hem några. Azalea är en favorit, säger grundaren Arne Arvidsson.