Annons

Död kropp hittad på ödetomt – polisen utreder mord

En död kropp hittades i en husbil på onsdagseftermiddagen. Brott kan inte uteslutas och polisen har inlett en förundersökning om mord alternativt dråp.
Nyheter | 13 Februari 2019 19:59

På plats. Norra Hallands reportar på plats rapporterar att tekniker är på väg och att platsen sedan onsdagskvällen övervakas av väktare. Foto: Nils Jönsson. 

 

En död kropp hittades i en husbil på onsdagseftermiddagen. Brott kan inte uteslutas och polisen har inlett en förundersökning om mord alternativt dråp.

 

Det var vid 16-tiden på onsdagen som polisen larmades till Anneberg efter att en person hittat en kropp i en husbil i Anneberg. Enligt polisen har personen varit avliden en längre tid och det går därför inte att avgöra dödsorsaken.

Det går inte heller att avgöra kön eller ålder och polisen har ingen identitet att jobba med i utredningen. Platsen spärrades av efter fyndet och en teknisk undersökning kommer att genomföras i morgon, torsdag.

På grund av att dödsorsaken inte kan fastställas så har polisen enligt gällande rutiner valt att inleda en förundersökning om misstänkt mord alternativt dråp. Platsen är en ödetomt och enligt polisen ska husbilen ha stått uppställd under många år.

 

Platsen är en ödetomt och enligt polisen ska husbilen ha stått uppställd under många år. Foto: Nils Jönsson

 

Under torsdagsförmiddagen när Norra Halland besöker platsen är området avspärrat och polisens tekniker rapporteras vara på väg. På plats är även väktare som sedan onsdagskvällen har övervakat området. 

 

Aftonbladet har pratat med den som uppges ha hittat den avlidna personen.

– Jag gick fram och tittade på den lite och kikade in genom dörren. När jag sen gick in såg jag att det var något dolt bakom en skiva av något slag. Det visade sig vara en död kropp som såg mer eller mindre ut som ett skelett, säger personen till Aftonbladet.

 

Texten uppdateras. 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Hansson (C) träder in som kommunstyrelsens ordförande

Nyheter Kommunstyrelsens ordförande Hans Forsberg (M) har erkänt sexköp och lämnar omedelbart alla uppdrag. Förste vice ...

Häcken växer kämpahög – kanske

Bostad En vacker hög häck som skyddar både mot insyn och blåst vore toppen. Men hur gö...

Kungsbackas högste politiker köpte sex – avgår

Blåljus Moderaten Hans Forsberg, kommunstyrelsens ordförande, har köpt sex. Nu lämnar han alla sina politiska uppdrag. Kommunstyrelsens ordfö...
Annons