Vädret idag
Mestadels molnigt
17°C
Prognos juli 23, 2019
dag
Delvis soligt
22°C
 

Död kropp hittad på ödetomt – polisen utreder mord

På plats. Norra Hallands reportar på plats rapporterar att tekniker är på väg och att platsen sedan onsdagskvällen övervakas av väktare. Foto: Nils Jönsson. 

 

En död kropp hittades i en husbil på onsdagseftermiddagen. Brott kan inte uteslutas och polisen har inlett en förundersökning om mord alternativt dråp.

 

Det var vid 16-tiden på onsdagen som polisen larmades till Anneberg efter att en person hittat en kropp i en husbil i Anneberg. Enligt polisen har personen varit avliden en längre tid och det går därför inte att avgöra dödsorsaken.

Det går inte heller att avgöra kön eller ålder och polisen har ingen identitet att jobba med i utredningen. Platsen spärrades av efter fyndet och en teknisk undersökning kommer att genomföras i morgon, torsdag.

På grund av att dödsorsaken inte kan fastställas så har polisen enligt gällande rutiner valt att inleda en förundersökning om misstänkt mord alternativt dråp. Platsen är en ödetomt och enligt polisen ska husbilen ha stått uppställd under många år.

 

Platsen är en ödetomt och enligt polisen ska husbilen ha stått uppställd under många år. Foto: Nils Jönsson

 

Under torsdagsförmiddagen när Norra Halland besöker platsen är området avspärrat och polisens tekniker rapporteras vara på väg. På plats är även väktare som sedan onsdagskvällen har övervakat området. 

 

Aftonbladet har pratat med den som uppges ha hittat den avlidna personen.

– Jag gick fram och tittade på den lite och kikade in genom dörren. När jag sen gick in såg jag att det var något dolt bakom en skiva av något slag. Det visade sig vara en död kropp som såg mer eller mindre ut som ett skelett, säger personen till Aftonbladet.

 

Texten uppdateras. 

Nils Jönsson
Reporter nils.jonsson@norrahalland.se 0300-52 13 58

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Brukar du vattna dina rabatter i trädgården med kranvatten?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 19 juli

kl 12–15 Naturkampen på Naturum Fjärås Bräcka. En naturlig femkamp där du får mäta dig med olika djur. Kan du kliva lika långt som en älg, trumma lika snabbt som en hackspett eller har du lika många tänder som en gädda?

Lördag 20 juli

kl 13-14.30 Historisk guidning. På 12–1300-talet låg det en borg, Hunehals Borg, vid Hanhalsholme. Denna borg var ett centrum för nordisk politik, med maktstrider, mord...

Läs Mer

Så här funkar eNH!