NYHETER 2022-12-29 KL. 08:37

Polis larmades om knivhuggen man

Av Julia Sandstén Vikberg

Under natten larmades polisen om att en man skulle ha blivit knivhuggen i magen i Kungsbacka. När polisen anlände fanns dock ingen skadad person och inget blod på platsen.

Polis larmades om knivhuggen man

TV-klipp och nyheter

Vid 03-tiden under natten till torsdagen larmades polisen till Sporthallsvägen i Vallda. Enligt en inringare ska en man där ha blivit ha hamnat i bråk och då blivit knivhuggen i magen. Men när polisen kom till platsen fanns det ingen skadad man där.
– Den skadade mannen ger sig av och där tappar mannen och inringaren kontakten. Polisen gjorde en omfattande sökinsats på platsen för om mannen låg skadad någonstans, men kunde inte hitta mannen, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson i region Väst.
Polisen hittade inget blod på platsen och vid kontroll med inringaren ska denne inte heller ha sett något blod på mannen. Polisen vet ännu inte om någon har blivit knivhuggen eller inte.
– Det är oklart. Vi har upprättat en anmälan om grov misshandel så vi får se om någon målsägande ger sig till känna under dagen. Vi har kontaktat sjukhus och frågat om de har fått in någon person med en skada som kan länkas till händelsen, men de har de inte gjort än, säger Hans-Jörgen Ostler.

TV-klipp och nyheter

Sporten i korthet
SPORT 2024-10-17 KL. 09:16
Premium

Sporten i korthet

✔ Det galna derbyt ✔ Segersviten förlängdes ✔ Sju olika målskyttar

Alicia studerar – och är Lindälvs ansikte utåt
FAMILJ 2024-10-16 KL. 21:00
Premium

Alicia studerar – och är Lindälvs ansikte utåt

Ska få fler att välja Fordons- och transportprogrammet

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Polisen följer grupp med unga  – kopplas till kriminalitet

Polisen följer grupp med unga – kopplas till kriminalitet

Polisen har de senaste åren följt en grupp ungdomar i Hålabäck som polisen ser en problembild kring. Några av dem kan kopplas till narkotikahantering eller annan kriminalitet. Två av ungdomarna bor på adressen som besköts i augusti. – Vi jobbar, i samverkan med sociala myndigheter, med att hjälpa dem i rätt riktning, säger lokalpolisområdeschefen Johanna Hennix.