Annons

Misstänkt mord – två män anhållna

En man i 60-årsåldern hittades död i sitt hem i Kungsbacka under torsdagen. Polisen misstänker att det rör sig om mord och har anhållit två män skäligen misstänkta för mord.  
Nyheter | 29 Augusti 2019 11:49

Klockan 09.36 fick SOS ett larm om att en man var livlös i sin bostad i Inlag i Kungsbacka. Ambulans och polis skickades till platsen och konstaterade att mannen var död. Polisen inledde därefter en förundersökning om misstänkt mord och på eftermiddagen anhöll man två män skäligen misstänkta för mord.

– De kommer att höras under kvällen och morgondagen, säger Lars-Gunnar Perlinger, ställföreträdande chef för grova brott vid polisen.

Polisen ska genomföra en teknisk undersökning på platsen Foto: Josefine Julén.

Enligt uppgifter till GT har mannen knivhuggits. Lars-Gunnar Perlinger vill inte kommentera de uppgifterna.

– Vi kommenterar inte tillvägagångssättet i nuläget, säger han.

Polisen har spärrat av brottsplatsen och samtliga bostäder i fastigheten för en teknisk undersökning. Kroppen ska obduceras av en rättsläkare.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Debatt: Ska hälften svälta ihjäl?

Debatt J’ACCUSE! (= Jag anklagar!) (Så inledde Emile Zolà sin artikel i ett stort angrepp på den antisemitiska Dreyfusaffären 1905.) Mycket ...

Polispatrull upptäckte brand av en slump

Blåljus En mindre brand upptäcktes och släcktes av en polispatrull natten till lördagen. Klockan var strax efter ett ...

Två inbrott på samma gata

Blåljus Igår, fredag, polisanmäldes två grova stölder i centrala Kungsbacka. Två lägenheter på samma gata har haft ...
Annons