KULTUR & NÖJE 2023-05-26 KL. 14:40

Åsasonen Omar Rudberg utnämnd till bäst klädda man

Av Julia Sandstén Vikberg

Artisten och skådespelaren Omar Rudberg har korats till Sveriges bäst klädda man 2023 av Café Magazine.

Åsasonen Omar Rudberg utnämnd till bäst klädda man
Omar Rudberg, som växte upp i Åsa, koras till Sveriges bäst klädda man. Foto: Sanna Dahlen

TV-klipp och nyheter

Café Magazine delar varje år ut ett stilpris inom manligt mode. Denna gång är det Omar Rudberg som får utmärkelsen Sveriges bäst klädda man med motiveringen:

”Ingen svensk man personifierar modebilden 2023 bättre än skådespelaren och artisten Omar Rudberg. Han pushar ständigt gränserna mellan manligt och kvinnligt i ett lustfyllt och inspirerande sätt att klä sig. Hans garderob bygger på kontraster mellan hårda och mjuka material, avklätt och uppklätt, minimalistiskt och extravagant. En 24-årig stilikon och förebild för miljonpublik.”

24-åriga Omar Rudberg, som växte upp i Åsa, har gjort stora framgångar både som artist och skådespelare. Han var under flera år en av medlemmarna i pojkbandet FO&O men 2018 gjorde han solokarriär. Han har tävlat i Talang och flera gånger i Melodifestivalen och i år är han en av de medverkande i det populära tv-programmet "Så mycket bättre". 2021 debuterade han som skådespelare i Netflix-serien Young Royals, vars andra säsong släpptes på streamingtjänsten förra året.

På torsdagskvällen tog Omar Rudberg emot Café Magazines utmärkelse i samband med ett evenemang på Nordiska Kompaniet i Stockholm.

TV-klipp och nyheter

Sune en man med tusen intressen och historier
FAMILJ 2023-11-28 KL. 21:10
Premium

Sune en man med tusen intressen och historier

Hembygdskännaren fyller 70 år

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | BANDY 2023-11-28 KL. 22:07
20 timmar i buss – dessutom utan chans

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Man våldsam och hotfull på krog

Man våldsam och hotfull på krog

Det ska ha uppstått ett bråk på en krog i centrala Kungsbacka på lördagskvällen. En man omhändertogs av polisen misstänkt för våld och hot mot tjänsteman.