Annons

Fler covidsjuka får vård igen

Det är möjligt att sommarvädret och trängsel på stränderna kommer att öka smittspridningen. Siffrorna för sjukhusvårdade med covid-19 stiger nu igen.

Vård | 10 Augusti 2020 15:06

Förra veckan vårdades bara en covidpatient på sjukhus i Halland och ingen på intensiven. Men efter helgen är just nu siffrorna fyra sjukhusvårdade och en på intensiven. Enligt Region Hallands siffror från i fredags har antalet konstaterat smittade ökat och är nu 406 i Kungsbacka.  Siffran för hela Halland är 1 884 fall hittills.

En person i Halland har avlidit med diagnosen covid-19 senaste veckan. Därmed har det totalt dött 79 personer, 78 av dem i riskgrupper.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Tidsbokning och max två besökare på äldreboenden

Vård Klockan tio idag bjöd kommunen in till pressträff för senaste informationen om hur covid-19 påverkar verksamheten. ...

Stoppade lastbil – hittade tjuv med motorcykel

Blåljus När polisen kontrollerade en lastbil i natt, hittade de en misstänkt tjuv med en nystulen motorcykel i skå...

Älgolycka på E6

Blåljus Flera fordon har krockat på E6 mellan Kungsbacka och Sandsjöbacka. Det är mycket begränsad framkomlighet. Olyckan inträffade 06:16 ...
Annons