Annons

I Kungsbacka kommun är det Individ-och familjeomsorgen som enligt reglemente ansvarar för bistånd till personer med psykiska funktionshinder. Vi skall även lotsa personer utan bistånd till rätt stöd.

Inom den egna förvaltningen finns kompetens att möta gruppens och den enskildes behov och därför kommer förvaltningen från årsskiftet inte längre köpa den frivilliga tjänsten Personligt ombud. Detta möjliggör även för nämnden i ett ansträngt ekonomiskt läge att prioritera den lagstadgade verksamheten.

Kalle Påsse Sundvall (m), Daniel Kvist (kd), Magnus Bodin (m), Gunilla Apler (m), Bo Dahlström (m), Heidi Sjöstedt (m), Agnes Karlsson (m), Mats Nyberg (kd)

Läs också:

En viktig funktion tas bort för de utsatta

Vi ville också ha kvar personligt ombud

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Ingen finalplats för Kungsbackas kranvatten

Vård Det blev ingen finalplats för Kungsbackas kranvatten i den prestigefyllda tävlingen Sveriges bästa kranvatten. Istället blir ...

Patient dog när kateter lossnade

Vård Katetern lossnade och patienten fick blodförgiftning och avled. Nu anmäls fallet till Inspektionen för vård och ...

Skyttekungen tillbaka på Ögärdet

Fotboll Senast i IFK Fjäråströjan vann Anton Millesson Nilsson skytteligan i trean på 18 fullträffar. Nu gör ...
Annons