BLÅLJUS 2020-07-12 KL. 13:12

Körde i diket i Fjärås

Polisen fick i morse en påringning om en dikeskörd bilist som verkade alkoholpåverkad. Det visade sig dock att bilföraren var spik nykter.

Körde i diket i Fjärås

TV-klipp och nyheter

TV-klipp och nyheter

Klockan var 19 minuter över sju i morse, då polisen blev uppringd av en person som sade sig ha sett en alkoholpåverkad bilist som kört i diket.

Föraren var nykter


Olyckan hade skett på Torpavägen i Fjärås, i höjd med Torpa skola.

När den polispatrull som sändes ut kom fram till olycksplatsen var den dikeskörda bilisten i full färd med att själv försöka få upp sin bil ur diket.

En kontroll visade att mannen, som är född 1977, var spik nykter.

Fick hjälp ringa bärgare


Efter att man konstaterat att bilföraren klarat sig oskadd från olyckan bad mannen om hjälp med att ringa bärgare.

Polisen har inga misstankar om att något brott ska ha föranlett olyckan utan rubricerar dikeskörningen som en ren olyckshändelse.

Stor intervju med veteranen inför hemmapremiären
BANDY 2025-11-18 KL. 19:15
Premium

Stor intervju med veteranen inför hemmapremiären

• Varför han blev sist kvar • Oron för att sluta • Sjöaremossens betydelse

De byter bilen mot cykel – trampar till jobbet i vinter
NYHETER 2025-11-18 KL. 18:30
Premium

De byter bilen mot cykel – trampar till jobbet i vinter

Årets vintercyklister fick dubbdäck och cykelväst

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | BANDY 2025-11-19 KL. 21:39
Den sanslösa sviten tog äntligen slut
Premium | FOTBOLL 2025-11-19 KL. 19:24
Sportchefens svar om nyckeltrion
Premium | NYHETER 2025-11-19 KL. 19:00
Villa med altan och bastu mest klickad
Premium | FOTBOLL 2025-11-19 KL. 16:15
Profilen blir ny sportchef i Tölö

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Allt fler väljer bort alkoholen. Men sommeliern Attia Franzén tyckte att något saknades bland de alkoholfria alternativen. Nu lanserar han Parispojken där drycker skapas för att passa till specifika maträtter och tilltugg. – Jag tror att många dricker mindre, men finare, säger Attia Franzén.