EKONOMIGUIDE 2023-10-10 KL. 14:00

Bilförsäkring: Så gör du för att hitta billigast bilförsäkring

Att välja rätt bilförsäkring kan vara en djungel av komplexa val och varierande priser. Denna guide är designad för att hjälpa dig att navigera genom alltihop och hitta bäst bilförsäkring för just dig – den som ger dig mest värde för pengarna.

 Bilförsäkring: Så gör du för att hitta billigast bilförsäkring

TV-klipp och nyheter

Vi tar dig igenom en rad olika aspekter, från att jämföra bilförsäkringar och priser till specifika krav för olika typer av bilar. Lär dig vad som ingår i halvförsäkring, de specifika kraven för veteranbilsförsäkring och mycket mer. Gör dig redo att bli en expert på bilförsäkring!

Bästa bilförsäkring: Hur du identifierar det bästa alternativet för dig

Att hitta den bästa bilförsäkringen kräver lite forskning och jämförelse. De flesta försäkringsbolag erbjuder en rad olika alternativ. Men det bästa valet för just dig beror alltid på dina personliga behov och hur du använder din bil.

Till att börja med, använd vårt verktyg jämför bilförsäkring. Här kan du jämföra bilförsäkringar pris och se vad som ingår i varje paket. Försäkring bil pris varierar beroende på faktorer som ålder, körhistorik och bilmodell. Om du söker en billig bilförsäkring, tänk på att det billigaste alternativet inte alltid ger bäst skydd.

Oavsett dina behov, är det viktigt att läsa det finstilta och förstå vad som ingår och vad som inte gör det. Så nästa gång du jämför försäkringar bil, ta dig tid att verkligen granska varje alternativ. Detta hjälper dig att identifiera den bästa bilförsäkringen för just dig.

Bilförsäkring jämförelse: Vad du ska titta efter när du jämför olika alternativ

När du jämför bilförsäkring är det flera faktorer du bör beakta för att hitta det bästa alternativet för just dig. Det första steget är att avgöra vilken typ av försäkring du behöver. Det finns olika nivåer, som trafikförsäkring, hel eller halvförsäkring bil. Trafikförsäkring är lagstadgad och täcker skador du orsakar andra, medan helförsäkring ger ett mer omfattande skydd inklusive vagnskada och vagnskadegaranti.

Pris bilförsäkring är en annan viktig faktor. Vad kostar bilförsäkring hos de olika aktörerna? Här kan det vara bra att använda tjänsten som jämför bilförsäkringar pris. Men kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa. Kontrollera även självrisken och vad som ingår i halvförsäkring eller helförsäkring, vilket kan skilja sig åt mellan olika försäkringsbolag.

Försäkringsbolagen erbjuder också olika tilläggstjänster, som entusiastförsäkring för unika bilar, eller veteranförsäkring. Om du har en speciell typ av bil kan det vara värt att se över dessa alternativ.

Slutligen, glöm inte att läsa det finstilta. Vissa försäkringar har begränsningar som du bör vara medveten om innan du tecknar bilförsäkring. Genom att jämföra bilförsäkring noggrant kan du hitta det alternativ som passar dig bäst både prismässigt och skyddsmässigt.

Vad kostar bilförsäkring: Faktorer som påverkar priset

Priset på bilförsäkring kan variera kraftigt beroende på en rad faktorer. En av de viktigaste är vilken typ av försäkring du väljer. Trafikförsäkring är oftast billigast, men täcker bara skador som du orsakar andra. Halvförsäkring och helförsäkring är dyrare, men erbjuder mer omfattande skydd.

Ditt val av försäkringsbolag spelar också in. Prisstrukturerna varierar mellan olika bolag. Det lönar sig därför att jämföra bilförsäkringar pris genom att använda online-verktyg för att jämföra bilförsäkring och hitta billigaste försäkring bil.

Din bilmodell, ålder och skadehistorik är andra faktorer som påverkar kostnaden. Nyare bilar och sportbilar tenderar att ha högre försäkringspremier. Om du har en god skadehistorik kan du däremot ofta få rabatt. Är du ung däremot kan premien bli högre. Även geografisk plats kan påverka priset. Om du bor i en stad med hög trafik och olycksrisk kan du förvänta dig högre priser jämfört med mindre tätbefolkade områden.

Som du förstår är det svårt att rent generellt svara på frågan vad kostar försäkring bil. Men genom att förstå faktorerna ovan kan du göra ett bättre beslut när du ska teckna bilförsäkring eller byta bilförsäkring. Det hjälper dig att hitta den bästa och billigaste bilförsäkringen för just dina behov.

Trafikförsäkring: Minimikraven och varför du behöver det

Trafikförsäkring är det lagstadgade minimikravet för bilförsäkring i Sverige och därför ett måste för alla bilägare. Denna typ av försäkring täcker skador som du kan orsaka på andra personer eller deras egendom i en olycka. Det är viktigt att notera att en trafikförsäkring inte täcker skador på din egen bil och att en billig trafikförsäkring kanske inte är tillräckligt för dina behov.

När du jämför bilförsäkring, kommer du märka att trafikförsäkring pris kan variera mellan olika försäkringsbolag. Det är därför rekommenderat att jämföra försäkringar bil för att hitta den billigaste trafikförsäkringen som passar just dina behov. Men åter igen, beakta att frågan vad kostar trafikförsäkring kanske inte är den viktigaste.

Men varför behöver du trafikförsäkring? Bilförsäkring är inte bara en laglig skyldighet i många länder, inklusive Sverige, utan också en kritisk finansiell skyddsmekanism för fordonsägare. Den tjänar som en buffert mot oförutsedda kostnader som kan uppstå vid olyckor, stölder eller skador på tredje part. Utan en lämplig försäkring kan en enkel trafikincident leda till ekonomisk katastrof, inklusive rättsliga påföljder. Dessutom ger många försäkringspaket ytterligare fördelar som vägassistans och ersättning för personskador, vilket ger en omfattande trygghet på vägarna.

Att försäkra bil med rätt trafikförsäkring är därmed en viktig startpunkt i bilägarskapet, och ett första steg innan du överväger andra alternativ som halvförsäkring eller helförsäkring.

Vad ingår i halvförsäkring: En översikt över täckning och begränsningar

Vad täcker halvförsäkring? Den är ett mellanting mellan grundläggande trafikförsäkring och mer omfattande helförsäkring bil. Det är en försäkringstyp som erbjuds av flera stora försäkringsbolag. I en halvförsäkring ingår, förutom trafikförsäkring, ofta även skydd mot brand, glasbrott, stöld och vissa rättsskydd. Den täcker dock inte vagnskada.

Det är viktigt att jämföra bilförsäkringar noggrant innan du tecknar en halvförsäkring. Halvförsäkring bil pris varierar och det kan vara lönsamt att jämföra bilförsäkring pris mellan olika försäkringsbolag.

Halvförsäkring är ofta ett bra val för dig med en äldre bil där värdeminskningen redan har skett i stor utsträckning. Men var medveten om att denna typ av försäkring har sina begränsningar.

Helförsäkring bil: Fördelar och vad som ingår

Helförsäkring bil är det mest omfattande skyddet du kan teckna för din bil. Förutom att inkludera det som trafikförsäkring och halvförsäkring täcker, ger den också ersättning för skador på din egen bil, även om du är vållande. Så om du jämför bilförsäkringar, är det värt att överväga denna för högsta skyddsnivå.

Fördelarna med helförsäkring bil är många. Den täcker vagnskada, vilket betyder att du får ersättning även om du själv har orsakat skadan. Dessutom ingår ofta vagnskadegaranti och vagnskadeförsäkring. Helförsäkring bil pris kan vara högre, men den omfattande täckningen gör det ofta värt att inte låta frågan vad kostar helförsäkring bil vara det som främst avgör ditt val.

När du jämför försäkring bil, ser du att försäkringsbolag ofta erbjuder olika tilläggstjänster i sina helförsäkringspaket. Det kan inkludera allt från hyrbil vid skada till juridisk hjälp. Det är därför viktigt att inte bara fokusera på att hitta billigaste helförsäkring bil utan att också beakta vad som faktiskt ingår i helförsäkringen.

Vagnskadeförsäkring: När är det viktigt att ha?

Vagnskadeförsäkring är en viktig del av en bilförsäkring, speciellt om du vill ha ett skydd utöver den grundläggande trafikförsäkringen. Denna försäkringstyp täcker skador på bilens kaross och andra delar som kan uppstå vid exempelvis en olycka, vandalisering eller naturfenomen. Om du jämför bilförsäkringar, är det alltid bra att titta på vagnskadeförsäkring som en del av paketet.

Flera försäkringsbolag erbjuder vagnskadeförsäkring och ofta ingår den dessutom i helförsäkring bil. Det kan vara särskilt viktigt att ha denna typ av försäkring om du har en ny eller högt värderad bil, då reparationer kan bli kostsamma. Vagnskadeförsäkring är också relevant för dig som har bilfinansiering, eftersom långivaren ofta kräver denna typ av skydd.

Att teckna vagnskadeförsäkring är ett strategiskt beslut för att minska potentiella framtida kostnader och stress. Så när du jämför försäkringar bil, tänk på vilken skyddsnivå som bäst matchar dina behov och livssituation. Ofta kan du själv välja nivå på vagnskadegaranti självrisk, vilket gör att du kan hålla premien nere. Samtidigt tar du dock risken att behöva betala mer ur egen ficka vid en eventuell skada.

Veteranbilsförsäkring: Specifika krav och fördelar

Veteranbilsförsäkring är en specialanpassad försäkring för bilar som uppfyller vissa kriterier gällande ålder och originalskick. Vanligtvis måste bilen vara minst 30 år gammal och i originalskick eller välbevarad. Denna typ av försäkring är ofta billigare än standard helförsäkringar.

Det är viktigt att jämföra bilförsäkringar specifikt för veteranbilar för att hitta det bästa erbjudandet. Priset på veteranbilsförsäkring kan variera, så använd verktyget jämför försäkring bil specifikt för veteranbilsförsäkring.

Fördelarna med en veteranbilsförsäkring inkluderar ofta ett lägre pris och specialanpassade skydd, som till exempel vagnskadegaranti. En veteranbilsförsäkring kan dock ha vissa begränsningar, som en maxgräns för antal körda mil per år. Därför är det viktigt att läsa igenom villkoren noggrant innan du tecknar försäkringen. Om din bil inte uppfyller kraven för veteranstatus, kan andra alternativ, som entusiastförsäkring, vara mer lämpliga.

Entusiastförsäkring: För dig med en passion för unika bilar

En entusiastförsäkring är skräddarsydd för bilägare som har en passion för särskilda eller unika bilar, som inte nödvändigtvis uppfyller kraven för en veteranbilsförsäkring. Denna typ av försäkring tar hänsyn till bilens särskilda värde och de unika behov som entusiastiska ägare kan ha.

Jämför bilförsäkring noga innan du tecknar en entusiastförsäkring. Detta för att säkerställa att du får bästa möjliga skydd och pris. En entusiastförsäkring kan inkludera allt från vagnskadegaranti till specialanpassade självrisker.

Försäkringens pris kan variera beroende på bilens skick och hur du använder den. Använd verktyget för att jämföra bilförsäkringar pris och se vad som skulle vara mest fördelaktigt för dig. Tänk på att entusiastförsäkring ofta har specifika användningsrestriktioner, som en begränsning av körsträcka per år, så läs villkoren noggrant.

Teckna bilförsäkring: Guide för att teckna en försäkring

Att skaffa försäkring ny bil kan kännas komplicerat, men genom att följa några enkla steg kan processen bli överskådlig. Först och främst bör du jämföra bilförsäkringar. Använd tjänsten som jämför försäkringar bil för att få en bild av marknaden. Där kan du se bilförsäkring pris från olika försäkringsbolag.

Efter att ha jämfört, bestäm vilken typ av försäkring du behöver. Om du vill ha ett grundläggande skydd är trafikförsäkring ett minimum. För mer omfattande skydd kan du överväga halvförsäkring eller helförsäkring. Varje försäkringstyp har olika priser och det kan vara nyttigt att beräkna bilförsäkring utifrån dina behov.

När du har valt, kontakta försäkringsbolaget för att köpa bilförsäkring. Se till att du har all nödvändig information tillgänglig, som registreringsnummer och personliga uppgifter. Slutligen, läs igenom avtalet noggrant innan du signerar.

Byta bilförsäkring: Så byter du smidigt och vad du ska tänka på

Om du redan har en bilförsäkring kan det hända att det är en smart ekonomisk strategi att byta, och det behöver inte vara krångligt. Första steget är att jämför bilförsäkring genom tjänsten som hjälper dig jämföra bilförsäkringar pris. När du bilförsäkringar jämför så se till att jämföra inte bara priset utan även vad som ingår i varje försäkring.

Efter att ha gjort försäkring bil jämför, så kontakta ditt nuvarande försäkringsbolag för att ta reda på eventuella avslutningskostnader och bindningstider.

När allt det är klart, kan du teckna bilförsäkring med ditt nya försäkringsbolag. Glöm inte att verkligen avsluta din gamla försäkring och be om en bekräftelse på att allt är klart.

Alla bilförsäkringar: Vilka alternativ finns?

Att välja rätt bilförsäkring kan vara en komplex uppgift med många variabler att beakta. Olika försäkringsbolag erbjuder en rad olika alternativ, var och en med sina egna fördelar och nackdelar. Det är viktigt att noggrant jämföra dessa alternativ för att hitta den lösning som bäst passar dina behov och din budget. I det här avsnittet kommer vi att gå igenom några av de största försäkringsbolagen i Sverige och vad de har att erbjuda.

Svedea bilförsäkring: Vad utmärker deras erbjudanden?

Svedea har etablerat sig som en aktör att räkna med på den svenska marknaden för bilförsäkringar. Men vad är det som gör Svedea bilförsäkring unik? För det första är de kända för att vara särskilt inriktade på specialfordon som motorcyklar och veteranbilar. Men deras vanliga bilförsäkringar är också värda att överväga.

Svedea erbjuder en rad olika paketlösningar och extraförsäkringar, vilket gör det enkelt att anpassa försäkringen efter just dina behov. Dessutom ger bolagets vagnskadegaranti extra trygghet vid eventuella reparationer av bilen. Vagnskadegarantin innebär nämligen att du får kvalificerade reparationer med originaldelar, något som inte alltid är en självklarhet hos andra försäkringsbolag.

När man jämför bilförsäkring är det också viktigt att se över pris och vilka tjänster som ingår. Svedea är inte alltid det billigaste alternativet, men de erbjuder omfattande helförsäkring och halvförsäkring till konkurrenskraftiga priser. Detta gör dem till ett attraktivt val för de som söker kvalitet och pålitlighet i sin försäkring bil. Intressant att notera är att Svedea även erbjuder möjligheten att teckna bilförsäkring med en lägre självrisk i utbyte mot en något högre premie.

Ica bilförsäkring: Fördelar med att försäkra bilen hos en matvarukedja

Ica bilförsäkring har blivit ett alltmer populärt val för många bilägare. Men vad är det som gör att en matvarukedja kan erbjuda försäkring bil på ett sätt som lockar kunder? En av fördelarna är att Ica erbjuder en enkel och smidig process när du ska teckna bilförsäkring. Eftersom du redan är bekant med varumärket genom din vardagliga shopping, skapas en naturlig förtroendefull relation.

Ett annat plus med Ica bilförsäkring är att de ofta har attraktiva erbjudanden och rabatter som kan knytas till ditt Ica-kort. Det innebär att ju mer du handlar, desto bättre blir ditt bilförsäkring pris. Dessutom, om du redan är medlem i deras bonusprogram, kan du enkelt ackumulera poäng som kan omvandlas till förmåner i din bilförsäkring. Jämför försäkring bil hos Ica med andra aktörer och du kommer att märka att de ofta erbjuder konkurrenskraftiga priser.

Slutligen, eftersom Ica är en stor och välkänd aktör på marknaden, kan du vara trygg i att de har de resurser som krävs för att ge dig bra service och snabb skadehantering. I en bilförsäkring jämförelse är det viktigt att inte bara fokusera på det billigaste alternativet, utan även på kvalitet och service.

Länsförsäkringar bil försäkring: Lokala skillnader och kundfördelar

Länsförsäkringar har en unik modell för bilförsäkring som skiljer sig från många andra försäkringsbolag. Ett distinkt drag är den lokala förankringen. Försäkringen sköts av regionala bolag, vilket ger en skräddarsydd och personlig service. Detta gör Länsförsäkringar bilförsäkring till en populär aktör, särskilt bland dem som värdesätter närhet och lokal kännedom.

Kundfördelar är en annan styrka hos Länsförsäkringar. Deras försäkring bil paket inkluderar ofta extra tjänster som vagnskadegaranti och självriskeliminering, vilket kan vara en avgörande faktor när man jämför bilförsäkring.

Prismässigt är Länsförsäkringar inte alltid det bolag som ger dig bilförsäkring billigast, men deras kundfördelar och lokala närvaro kan göra det värt den extra kostnaden. Om du jämför försäkring bil, är det viktigt att ta hänsyn till alla aspekter, inte bara pris.

Att försäkra bil hos Länsförsäkringar kan också ge dig tillgång till andra försäkringsprodukter och tjänster, som kan vara till fördel om du behöver en mer omfattande försäkringslösning. Detta gör dem till ett bra val för de som vill ha allt under ett och samma tak.

Sammantaget erbjuder Länsförsäkringar en bilförsäkring som balanserar pris och kvalitet, med unika fördelar som lokal expertis och omfattande kundfördelar. Detta gör dem till en stark konkurrent i jakten på den bästa bilförsäkringen.

Dina Försäkringar bil: Hur skiljer sig deras paketlösningar?

Dina försäkringar har specialiserat sig på att erbjuda flexibla bilförsäkringar som kan anpassas efter kundens unika behov. Detta är särskilt viktigt när du jämför bilförsäkring, eftersom standardpaket inte alltid täcker dina specifika krav.

En sak som gör Dina Försäkringar bil unik är att de ofta inkluderar extra tjänster i sina försäkringspaket, som vägassistans och reseförsäkring. Dessutom har de ofta specialerbjudanden för familjer, där flera försäkringar kan samlas under ett och samma avtal, vilket kan leda till rabatter och lägre bilförsäkring pris.

När det gäller att jämföra bilförsäkring, kan Dina Försäkringars flexibilitet vara en stark fördel. Det gör det lättare att teckna en försäkring som passar just ditt behov, oavsett om du är ute efter billigaste bilförsäkring eller en mer omfattande lösning.

För dig som är osäker på vad som bäst matchar dina behov kan Dina Försäkringar också erbjuda personlig rådgivning. Det är en del av deras tjänster som kan vara guld värd, särskilt om du står inför att byta bilförsäkring och behöver jämföra olika alternativ.

Gjensidige bilförsäkring: Vilka unika funktioner erbjuder de?

Gjensidige är kända för att erbjuda en rad unika funktioner inom försäkring på bil, vilket gör dem till ett intressant alternativ att överväga när du jämför bilförsäkring. En av dessa är deras "Grön Bilrabatt", som ger rabatter på försäkringspremier för miljövänliga fordon. Om hållbarhet är en prioritet för dig, kan detta vara ett plus när du jämför försäkring bil.

En annan unik aspekt är deras "Allt-i-ett"-paket, en form av helförsäkring bil som inkluderar en rad tilläggstjänster, såsom vägassistans och vagnskadegaranti. Detta är särskilt användbart för dem som söker en komplett lösning och inte vill lägga tid på att välja och vraka mellan olika tillägg.

Gjensidige bilförsäkring erbjuder även anpassade lösningar för särskilda fordonstyper, inklusive veteranbilsförsäkring och entusiastförsäkring. Om du äger en sällsynt eller äldre bil, kan detta vara en avgörande faktor för dig.

Till skillnad från vissa andra försäkringsbolag bil, har Gjensidige en transparent prismodell. Du kan enkelt beräkna bilförsäkring på deras webbplats, vilket hjälper dig att snabbt jämföra bilförsäkringar pris och se vad som faktiskt ingår i paketet. Om du ändå är osäker kan Gjensidige även erbjuda rådgivning för att hjälpa dig att välja den bästa bilförsäkringen för dina behov.

If bilförsäkring: Hur står de sig i jämförelse med andra aktörer?

If bilförsäkring är en av de större aktörerna på den svenska marknaden. Men hur står de sig i jämförelse med andra försäkringsbolag?

If utmärker sig genom att erbjuda en "smart" bilförsäkring, som använder modern teknologi för att skräddarsy priser och villkor. If har dessutom ofta en konkurrenskraftig prissättning, vilket gör dem till ett bra alternativ för dem som söker billig bilförsäkring. De har dessutom en prismodell som gör det enkelt att beräkna bilförsäkring och jämföra bilförsäkringar pris med andra aktörer.

Försäkringsbolaget har även specialförsäkringar, som veteranförsäkring bil och entusiastförsäkring, vilket gör dem till ett mångsidigt alternativ som kan passa olika typer av bilägare. Sammantaget erbjuder If en stark kombination av pris, flexibilitet och innovation som gör dem till en aktör att beakta när du jämför försäkringar bil.

Trygg-Hansa: Ett väletablerat bolag med ett brett utbud av alternativ

Trygg-Hansa är en väletablerad aktör på den svenska försäkringsmarknaden och erbjuder en rad olika typer av bilförsäkringar. En av de stora fördelarna med Trygg-Hansa är deras långa erfarenhet, vilket ger dem en unik insikt i kundens behov.

När du jämför bilförsäkring, är det viktigt att inte bara se på pris utan också på vad försäkringen täcker. Bolagets breda utbud gör det enkelt att hitta en försäkring som passar just dina behov. De har även flera tilläggstjänster som kan anpassas efter ditt livsstadium och dina körvanor. Detta inkluderar allt från vagnskadeförsäkring till olika former av självrisker.

I jämförelse med andra försäkringsbolag, står sig Trygg-Hansa starkt, särskilt när det kommer till kundservice och tillgänglighet. Med deras långa historia och breda portfölj är de ett av de försäkringsbolag som många svenskar verkligen litar på när det gäller att försäkra bil.

Folksam: Stor aktör som är känd för sina kundvänliga priser

Folksam är en av Sveriges största aktörer inom bil försäkring och de har länge varit kända för sina kundvänliga priser. När du jämför bilförsäkring, kommer du att märka att Folksam erbjuder konkurrenskraftiga priser, särskilt om du letar efter billigaste bilförsäkringen eller trafikförsäkring till ett förmånligt pris.

En unik egenskap hos Folksam är deras vagnskadegaranti, som ger extra skydd utöver en vanlig vagnskadeförsäkring. Om du är osäker på vilken typ av försäkring du behöver, erbjuder de även verktyg för att beräkna bilförsäkring, så att du kan få en uppfattning om vad det skulle kosta för just ditt fordon.

Även när det gäller kundservice och tillgänglighet, står Folksam starkt. De har också en rad specialförsäkringar, som veteranförsäkring bil och entusiastförsäkring, vilket gör dem till en mångsidig aktör på marknaden.

Andra bolag med bilförsäkringar

Det finns flera försäkringsbolag i Sverige som erbjuder bilförsäkringar, utöver dem som nämnts. Här är en lista över några:

Zurich Försäkring: Internationellt försäkringsbolag som också verkar i Sverige. De är kända för sin företagsförsäkring men erbjuder även bilförsäkringar.

Aktsam: Ett onlinebaserat försäkringsbolag med enkel och snabb teckningsprocess.

Hedvig: En nykomling på marknaden som använder modern teknologi för att förenkla försäkringsprocessen och erbjuda billig försäkring bil.

Solid Försäkringar: Specialiserar sig på rese- och specialförsäkringar men har även ett sortiment av bilförsäkringar.

Euro Accident: Fokuserar mest på personförsäkringar men erbjuder också bilförsäkring.

ERGO Försäkring: Erbjuder en rad olika försäkringar inklusive bilförsäkring.

Kom ihåg att när du ska välja försäkringsbolag är det viktigt att jämföra bilförsäkring baserat på dina individuella behov. Varje bolag har sina egna styrkor och svagheter, och det som är bäst för en person behöver inte nödvändigtvis vara det för en annan.

TV-klipp och nyheter

Anders Thornberg:
NYHETER 2024-07-19 KL. 12:50
Premium

Anders Thornberg: "Det har varit en jobbig tid"

Utredningen läggs ner – "Går inte att bevisa oaktsamhet"

Perry tillbaka i Kungsbacka efter 40 år
FAMILJ 2024-07-18 KL. 20:00
Premium

Perry tillbaka i Kungsbacka efter 40 år

Kom hit som student: "Tiden här har påverkat mig"

SOK accepterar ärendet i OS-härvan
SPORT 2024-07-18 KL. 14:38
Premium

SOK accepterar ärendet i OS-härvan

Gyllene Tider för Sommartider
NYHETER 2024-07-18 KL. 11:45
Premium

Gyllene Tider för Sommartider

Micke Syd på plats i Kungsbacka: "Allt i filmen har hänt"

Färdtjänst, hallå, hallå – 78-åriga Inger irriterad
NYHETER 2024-07-18 KL. 07:00
Premium

Färdtjänst, hallå, hallå – 78-åriga Inger irriterad

Telefonerna på sjukhuset trasiga

Den tolfte spelaren?
FOTBOLL 2024-07-17 KL. 21:00
Premium

Den tolfte spelaren?

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | SPORT 2024-07-19 KL. 20:05
Kungsbackatalangen hemkommen från EM

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Hövdingen talar ut

Hövdingen talar ut

I snart sju månader har förre rikspolischefen Anders Thornberg varit landshövding i Halland. För NH berättar han om sitt nya jobb, vad som upprör honom mest, vilken påverkan Nato har på länet och vem Onsalamannen är. Han berättar också hur det är att vara misstänkt för ett allvarligt brott.