Annons

Dyrt pingisbord var billigt

Ett lyxigt pingisbord i det nyrenoverade Stadshuset upprör kommunanställda just nu. Enligt prislistan ska det ha kostat hela 49 800 kronor.

– Vi fick det för 5 370, säger projektsamordnare Henrik Isaksson.

Politik | 10 Januari 2020 09:37

Flott pingisbord som även fungerar som mötesbord. Kommunen fick det till vrakpris, enligt projektsamordnaren.

FOTO: Privat

Den nyrenoverade lokalerna med nytt arbetssätt (se annan artikel) har även fått ny inredning. Inget konstigt med det, men ett minst sagt flott pingisbord i mahogny, läder och gjutjärn utanför kafeterian har rört upp känslorna. Det har spekulerats vilt i vad det kostat.

100 000 kronor var en uppgift som nådde Norra Halland. Men en titt i leverantörens prislista visar 49 800 kronor – saftigt även det.

Men Henrik Isaksson dementerar priset.

– På grund av en felleverans fick vi bordet till mycket reducerat pris: 5 370 kronor.

Vad har ni pingisbordet till?

– På Vägmästaren där vi även jobbar aktivitetsbaserat i olika miljöer finns det ett pingisbord, och vi följer liknande standard i det ombyggda Stadshuset. Däremot så ville vi inte bara använda bordet för att spela pingis utan mest för möten och spontana arbetsplatser, därför passade detta multifunktionsbordet bra.

– Det finns därför 8 stycken stolar placerade runt bordet. Redan första inflyttningsdagen satt det personal och jobbade där.

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Tre blev Godkänd bilverkstad i Kungsbacka

Trafik Som ett svar på de senaste årens prat om verkstadsfusk har en ny kvalitetsstandard för bilverkstäder skapats i ...

Tjejtrio gjorde fräck stöldräd i Kungsbacka

Nyheter De tre tjejernas stöldräd på Hede Fashion Outlet slutade inte riktigt som de hoppats. Plötsligt ertappades de ...

”Vi ser en oroande utveckling”

Blåljus Narkotikaklassade läkemedel ökar i polisens beslag. Missbruket går ner i åldrarna och Kungsbacka är en lukrativ kommun fö...
Annons