BLÅLJUS 2023-01-19 KL. 09:12

Ny olycka - lastbil välte i Frillesås

Av Ronny Karlsson

Räddningstjänsten har fått in ett larm om en trafikolycka med en lastbil i Frillesås. Enligt de första uppgifterna ska lastbilen ha vält och blivit liggande i en trädgård.

Ny olycka - lastbil välte i Frillesås
VÄLT. Vid tiotiden hade räddningstjänsten skuffat undan släpet så det gick att köra förbi olycksplatsen. Foto: Christina Wagner

TV-klipp och nyheter

Under natten till torsdag skedde en lastbilsolycka på E6 mellan Väröbacka och Frillesås och den innebar att trafiken fick ledas om och bland annat passera genom Frillesås.
Strax före klockan nio på torsdagsmorgonen inträffade en ny olycka med en lastbil, den här gången i Frillesås strax öster om Frillesåsmotet på väg 905. Det är själva släpet fullt med flis som har vält.
– Släpet har landat i en trädgård där. Ambulans och polis är också på plats nu och vi kommer lämna. Vi har sopat upp på marken och lämnar nu över till polis som får invänta bärgare, säger Betina Svensson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

Vid 09.30-tiden verkar det som att polisen också lämnar platsen.
– Det ser ut som att de precis blivit klara på platsen och lämnat. Men det finns ingen misstanke om brott och föraren kommer själv ringa till bärgaren, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson.

Det finns heller inga uppgifter om personskador.



Utsatt jobb – men Krister trivs med att vara polis
NYHETER 2024-03-29 KL. 09:00

Utsatt jobb – men Krister trivs med att vara polis

Samarbeten nyckeln till att vinna kamp mot brottsligheten

TV-klipp och nyheter

Fler nyheter