TRAFIK 2023-07-13 KL. 12:17

Långa köer på E6 igen – vägarbete trolig orsak

Av Ronny Karlsson

Det är långa köer på E6 på grund av ett trafikarbete i höjd med Kungsbacka. Även Varbergsvägen har mycket trafik då många väljer den vägen.

Långa köer på E6 igen – vägarbete trolig orsak
Det är långa köer på E6 söderut under torsdagen. Foto: John Skoglund.

TV-klipp och nyheter

Under förra veckan var det riktigt långa köer på E6 vid Kungsbacka, och nu är det dags igen. Trafiken söderut står stilla eller går väldigt långsamt.

Enligt trafiken.nu pågår ett arbete med teknisk utrustning på vägen och det arbetet fortsätter fram till 16.00. Ett körfält ska vara avstängt. Trafikverkets pressavdelning uppger också att en mindre krock inträffat i köerna, vilket förstås också påverkade trafiken.

Det är trafiken söderut som påverkas. Även Varbergsvägen har en del köer, då många trafikanter valt att ta den vägen i stället. När många vill ta sig till Varbergsvägen skapas också en hel del tät trafik inne i Kungsbacka.

Enligt uppgifter från läsare bildas det också köer på de mindre vägar som går söderut från Kungsbacka. Det verkar alltså inte hjälpa vilken väg man väljer, köerna finns på de flesta vägar för den som ska åka i den riktningen.

Det handlar denna gång inte om det arbete som gjorts mellan Fjärås och Frillesås under våren. Där görs ett sommaruppehåll med att laga mitträcket, men det finns risk för köer när arbetet fortsätter igen i augusti.

UPPDATERAD: Från 13.30 minskade köerna och nu flyter trafiken på som vanligt igen.
TV-klipp och nyheter

Stökig start - flera anmälningar på Skårbyskolan
SKOLA 2023-11-27 KL. 07:45
Premium

Stökig start - flera anmälningar på Skårbyskolan

Skadegörelse och grannar som störs

Dag med marint tema i Onsala
NYHETER 2023-11-26 KL. 17:00
Premium

Dag med marint tema i Onsala

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | NYHETER 2023-11-27 KL. 20:08
Kommunen hyllade medarbetare på gala

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Man våldsam och hotfull på krog

Man våldsam och hotfull på krog

Det ska ha uppstått ett bråk på en krog i centrala Kungsbacka på lördagskvällen. En man omhändertogs av polisen misstänkt för våld och hot mot tjänsteman.