DEBATT 2023-10-02 KL. 11:00

Debatt: Lilla skogen en säkerhetsrisk

Debatt: Lilla skogen en säkerhetsrisk
Dagens debattartikel handlar om farliga miljöer för barn. Foto: Privat

TV-klipp och nyheter

Den lilla skogen mellan Fjordskolan och Förskolan Gatan förfaller sedan torrsommaren 2018. Ett stort antal torrgranar och dito björkar faller en efter en och bara ligger och skräpar. Detta är ju bara en del av problemet även om man tycker att skogen skulle hållas fin och enkel att gå i för våra minsta barn och uppåt.

Detta är dock inte det enda problemet utan en del av skogen ligger huller om buller och en del stora träd hänger mot andra träd och man undrar när någon allvarlig olycka händer för barnen när de strövar omkring. Säkerhetsrisken är uppenbar och vi skall väl inte vänta med att åtgärda tills en olycka hänt. Om man städar upp och fixar till det hela så blir det både snyggt, säkert och trivsamt att vara där.

Strax bredvid finns en gammal fotbollsplan där ett stort träd sågats ner men ligger kvar och skräpar tillsammans med sly som sågats bort i dikena vid tennisplan. Det kan väl också åtgärdas så kan den som klipper gräset veckovis komma fram enkelt och effektivt och snyggt och trivsamt blir det!

Vem har ansvaret?

Skalla



TV-klipp och nyheter

Sporten i korthet
SPORT 2024-10-17 KL. 09:16
Premium

Sporten i korthet

✔ Det galna derbyt ✔ Segersviten förlängdes ✔ Sju olika målskyttar

Alicia studerar – och är Lindälvs ansikte utåt
FAMILJ 2024-10-16 KL. 21:00
Premium

Alicia studerar – och är Lindälvs ansikte utåt

Ska få fler att välja Fordons- och transportprogrammet

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Polisen följer grupp med unga  – kopplas till kriminalitet

Polisen följer grupp med unga – kopplas till kriminalitet

Polisen har de senaste åren följt en grupp ungdomar i Hålabäck som polisen ser en problembild kring. Några av dem kan kopplas till narkotikahantering eller annan kriminalitet. Två av ungdomarna bor på adressen som besköts i augusti. – Vi jobbar, i samverkan med sociala myndigheter, med att hjälpa dem i rätt riktning, säger lokalpolisområdeschefen Johanna Hennix.