NATIVE 2023-03-30 KL. 06:00

Så här bär du dig själv med stil i årets hetaste trender

Årets trender är här och det betyder att det är dags att uppdatera din garderob.

Så här bär du dig själv med stil i årets hetaste trender

TV-klipp och nyheter

Det finns så många olika stilar som du kan välja bland, så att du kan uppdatera din garderob inför kommande månader. Hos Trendzette.se hittar du mode på nätet från de mest populära sidorna.

Så skapas olika trender inom mode
Mode trender kommer från olika ställen. De kan komma från modehus, designers, influencers och andra som är inblandade i modevärlden. Modehus skapar ofta nya trender genom att visa upp sina senaste kollektioner på catwalken. Du kan då se vilka trender som kommer vara populära kommande månader. Designers inspireras av det de ser och skapar sedan egna tolkningar av det de har sett. Influencers spelar också en viktig roll när det gäller att sprida mode trender till allmänheten via deras sociala medier.

De främsta modetrenderna 2023

2023 kommer att vara ett år fyllt med spännande trender inom mode. En av de största trenderna som du ser är skira och transparenta plagg i mesh. Du kommer också att se mer mönster och tryck på plagg, liksom lösa passformer som ger en bekväm men trendig look. Färgerna som du kommer att se mycket av är pasteller, samt olika nyanser av grönt och blått. Du kan också förvänta dig att se mer vintage inspirerade plagg, såsom hattar, skor och accessoarer från tidigare decennier. Det finns många olika trender som du kan välja mellan när det gäller mode, så det borde inte vara svårt att hitta nya favoriter.

Lär dig att kombinera olika material
Att lära dig mer om olika typer av material och hur du använder dem för att skapa trendiga outfits är ett bra sätt att uppdatera din garderob. Det finns många olika typer av material som kan användas för att skapa en unik look, från bomull till siden och allt däremellan. För att hitta den perfekta outfiten bör du ta reda på vilka material som passar bäst för just din stil. Till exempel, om du letar efter en klassisk look, kan du välja bomull eller linne som basmaterial. Om du vill ha en mer modern look, kan du prova silke eller chiffong. Du kan även experimentera med olika tyger och mönster för att skapa intressanta kombinationer.
Årets trender är spännande och roliga att följa. Det finns många sätt att bära dig själv med snygga plagg. Genom att uppdatera din garderob med några nyckelplagg som trendar detta år, kan du skapa en modern stil 2023.



TV-klipp och nyheter

Godis till hela klassen – Leia vann teckningstävlingen
NYHETER 2024-04-19 KL. 16:30
Premium

Godis till hela klassen – Leia vann teckningstävlingen

Se intervjun med vinnaren i artikeln

Fiskgjusarna är på plats i fjorden
MILJÖ 2024-04-18 KL. 18:30
Premium

Fiskgjusarna är på plats i fjorden

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | FOTBOLL 2024-04-19 KL. 21:51
Lindome fick sin derbyrevansch
Premium | NYHETER 2024-04-19 KL. 19:30
Firar 400 år med dubbelfyrarna
Premium | HANDBOLL 2024-04-19 KL. 17:30
Klart: Aranäs värvar guldmålvakt

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Lasse fixar allsång med extra allt

Lasse fixar allsång med extra allt

Lasse Kronér gör sin egen grej och bjuder in favoritartisterna till sköna kvällar på Tjolöholm.