Angående artikel om besparing inom vården.

Det är inte lätt att bli gammal och se illa, men kommunen den tycker att förslaget ska vi gilla att maten den ska inte serveras som förr av vänlig hemtjänstpersonal ända till vår dörr.

Nej, nu så ska beställas, som de säger, via ”nätet”. Jag ber om ursäkt, snälla, men är det helt förmätet? att tycka det är visset att inte få besök där jag sitter ganska ensam och väntar i mitt kök?

Förresten vet jag inte vilket ”nät” de talar om, kanske är det nåt med dator, det verkar det ju som. Men inte har väl alla en sådan apparat för att beställa mat? För synen den kan vara skral om man är född på 20-tal och fingrarna de fumlar runt. Nej, det förslaget, det är dumt!

Birgitta Gens

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Debatt: Ska hälften svälta ihjäl?

Debatt J’ACCUSE! (= Jag anklagar!) (Så inledde Emile Zolà sin artikel i ett stort angrepp på den antisemitiska Dreyfusaffären 1905.) Mycket ...

Debatt: MSB måste gripa in

Debatt Företag som medvetet levererar ej fungerande och ej godkänd utrustning orsakar att personer smittas och till och med ...

Debatt: Kooperativ gör samhället mindre sårbart i kriser

Debatt Är det något vi lärt oss av coronakrisen så är det hur sårbart samhället kan vara. ...
Annons