DEBATT 2023-09-03 KL. 11:00

Veckans ris och ros

Av Johanna Simonsson

Varje vecka samlar vi riset och roset från papperstidningarna. Det är många som skickat in hjärtliga rosor denna veckan medan riset uteblir.

Veckans ris och ros
Veckans rosor är samlade. Foto: Pixabay

TV-klipp och nyheter

Den största bukett med rosor till personalen på operation och kirurgi på Kungsbacka sjukhus. Jag är så tacksam för ert arbete och kände mig så trygg i era händer under min operation. Madeleine, med din varma person välkomnade du mig och satte mig direkt i ett lugn, nervös som jag var på operationsdagen. Lotta du läste mig som en öppen bok och gjorde även du att jag kände mig lugn, trygg och väl omhändertagen. Eva tack för att du var min klippa i operationssalen när nerverna spökade, du förstod precis vad som var bäst för just mig. Stort tack till kirurger, narkosläkare, övrig operationspersonal och sjuksköterskor på uppvaket. Vad vore vi utan ert jobb? Tack, tack och åter tack!

Alexandra

Anna och Magnus på Ambulansenheten i Kungsbacka! Vilket team ni är, tusen tack och alla röda rosor som finns till er!

Christina

Dagens ros och massvis med beröm till arrangörer, krögare och alla som vaktade i centrum när fantastiska "Arvingarna" gjorde dundersuccé på Kungsbacka torg. Varmt och vindstilla uppehållsväder gynnade evenemanget. Glada miner på alla. Det trallades litet överallt och vissa kom loss i dans. Vilken härlig kväll! Precis vad vi behövde i dessa tider. TACK!

Glad besökare

Tusen rosor till Anna-Karin, Onsala veterinären, som hjälpte och stöttade oss med vår katt Nemo. Han blev anfallen, på vår tomt, av en hund och så illa skadad att vi fick avliva honom. Tack också till de söta "patienter" och deras mattar som tålmodigt väntade då vi fick gå före.

Ingrid och Bertil

Dagens ros vill jag skicka till tandläkare Kajsa och tandsköterska Linda. Vilken fantastisk mottagning. Jag som vart livrädd innan för tandläkare kan nu utan problem och med stort lugn fixa mina tänder!

MA

Massa rosor till de som hjälpte min mamma när hon ramlat vid Britta-Lenas 20/8. Stor ros också till Närakuten för snabbt och proffsigt omhändertagande. Mamma mår bra efter omständigheterna!

Tacksam dotter och make

Dagens Ros till Åsa Apoteks personal, alltid hjälpsamma och så trevliga.

EJ

Jag vill sända en jättebukett rosor till Amanda och Putte från Eksta bostads AB, som hjälpte mig att få ordning på min nya lägenhet på Rosengatan.

Tanten med vita håret

Dagens ros till det fina arbetet som ni alla gör inom hemtjänsten. Min mamma Berit har rest mycket i världen och nu i slutet när jag vårdade henne sa hon alltid nu har världen kommit för att ta hand om mig. Hon talade alltid så gott om er alla och hon älskade att prata religion. Ni var många som kom under två månader, men så fina människor. Jag vill med dessa rosor tacka för allt stöd och en fin omvårdnad.

Hälsningar Kajsa med familj

Tack alla i palliativa teamet för stort stöd och tack Annelie för att du varje vecka frågade hur jag mådde (jag mådde skit). Mamma visste vad som väntade ändå visade ni alla en stor empati för allt som uppstod. Jag är tacksam över vilka fina människor som tar hand om våra nära och kära i slutet av livet. Tack underbara ni.

Kajsa J

Dagen ros till Hedins bil som hjälpte mig att snabbt och utan kostnad montera min nya regskylt.

JTD712
TV-klipp och nyheter

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende
VÅRD 2023-10-04 KL. 08:10
Premium

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende

Frågan är om detaljplanen tillåter ägarnas nya idé

Lundgren om nya fyraårskontraktet
FOTBOLL 2023-10-02 KL. 14:01
Premium

Lundgren om nya fyraårskontraktet

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Det började med ett egenbyggt växthus på 800 kvadratmeter. Nu handlar det om betydligt större ytor för Arvidssons i Fjärås där krukväxter drivs upp året runt. – Nej, jag har inte tröttnat på blommor, det är alltid lockande att plocka hem några. Azalea är en favorit, säger grundaren Arne Arvidsson.