DEBATT 2023-11-05 KL. 13:00

Här är alla rosor som delats ut under veckan

Av Annika Lundby

Den här veckan har det endast varit rosor i tidningen. Här hittar du alla som har publicerats i tidningen under den senaste veckan.

Här är alla rosor som delats ut under veckan
Foto: Pixabay

TV-klipp och nyheter

Veckans ros

Dagens ros till den vänliga apotekaren Ayka på Kronans Apotek Tölöleden för god hjälp med mina ögondroppar den 23 oktober.

Tacksam kund

Jag vill tacka personal och sköterskan Anna på Björkris äldreboende avdelning E för fin omvårdnad och omtanke om Rolf och ett trevligt bemötande av oss anhöriga.

Tack också till Annelie Kilersjö på palliativa teamet för den fina kontakt jag haft med dig!

Ingamaj med familj

Dagens vackraste ros vill vi ge till restaurang Hvita sand för glatt bemötande, fint ordnat med dukning, dekorerat med ballonger och jättegod mat på vår 100-årsafterwork.

Arbetslaget 7-9 Frillesåsskolan

Jag vill ge Aranäs en jättestor rosbukett. Tack för att det äntligen blivit tyst på Kungsmässans parkering om kvällarna.

Nu kan vi äntligen få sova om nätterna. Vi har väntat i många år på detta.

Boende på Östanvindsgatan, mitt emot Kungsmässan

Tack Catrin på Fot- och Hälsokliniken för en härlig behandling.

Ulla

En stor bukett rosor till den person som lämnade in min telefon till Coop. Jag hade glömt den i kundvagnen. Är så tacksam!

Ulla

Dagens ros till Jonas på Kungsbacka begravningsbyrå. Stort tack för den fina stund du gav familj och vänner i skogskapellet. Sån värme och så gott samtal. Du talade till våra hjärtan och gav glädje och tröst i dikt, musik och minnen.

Evas vän Mia

Jag vill skicka dagens ros till Smilla och Hanna som jobbar i 3-butiken på Frölunda torg. Ni är alltid glada, trevliga och tillmötesgående. Man blir så glad när man möter er.

Kramar från de två tanterna från Kungsbacka

Personalen på avdelning Pärlan på Kolla Våbo vill ge vår fantastiska koordinator Marie Vikehult en stor ros för det fantastiska arbete hon utför och för den genuina person hon är med hjärtat på rätt plats. Och för den bravur hon tar alla motgångar med. Marie, fortsätt vara den fantastiska människa du är.

Kramar från personalen på Pärlan

Vill skicka ett stort tack till Fredrik på Nordic Wellness i Frillesås när min höft hade luxerat. Rosor för hjälp i väntan på ambulans.

Ulf

Halloweens rödaste ros till Hamnkrogen och dess fantastiska personal. Stort tack för lyckad halloweenfest, med jättegod buffé, otroligt jobb med dekorationer och inte minst bandet som fick festen att lyfta.

Festkommittén och alla nöjda gäster

Ett fång rosor till mina grannar på Granåsvägen i Kullavik, som ställde upp med sågar och muskelkraft när stormen fällt en ek tvärs över vägen. Det är trevligt att gammaldags hjälpsamhet fortfarande finns.

BjörnTV-klipp och nyheter

Hemtjänsten i Kungsbacka på plats 74
NYHETER 2023-12-06 KL. 11:45

Hemtjänsten i Kungsbacka på plats 74

Halmstad bäst i Sverige

Beslutet om tre sjukhus spikas
NYHETER 2023-12-05 KL. 20:00
Premium

Beslutet om tre sjukhus spikas

Klagomål på Vardaga diariefördes inte
POLITIK 2023-12-05 KL. 07:00
Premium

Klagomål på Vardaga diariefördes inte

Kommunens nya riktlinjer bröt mot lagen

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | TRAFIK 2023-12-06 KL. 16:00
Äldre kvinna kritisk mot p-appar

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Förskolans utemiljöer ska hjälpa barn att lära

Förskolans utemiljöer ska hjälpa barn att lära

Utemiljöerna i Kungsbackas förskolor ska utvecklas. Enligt Anna Alexandersson, som leder projektet, ska barnens utemiljöer stimulera till rörelse, lärande, kreativitet och lekglädje. Hon menar att behovet av att jobba med detta i kommunen är stort. – Det här är så viktigt, säger hon.