DEBATT 2024-05-27 KL. 20:00

Debatt: Vi vill se till att vara invånarnas röst

Debatt: Vi vill se till att vara invånarnas röst

TV-klipp och nyheter

Replik till Tommy Rydfeldt (L) på Kungsbacka Framtidspartis insändare. Användning av Mobiler i kommunfullmäktige.

Kungsbacka Framtidsparti är fullt medvetna om digitaliseringen i bland annat fullmäktige.

Du skriver att vi gnäller om det mesta, aldrig har lösningar och struntar i fakta. Vi gnäller inte utan vi ser till att vara invånarnas röst till kommunens politiker.

Förstår inte vad du menar med att vi struntar i fakta och aldrig har lösningar. Ännu ett påstående taget från ingenstans. Hade varit bättre att du läst vår debattartikel som gällde de ledamöter som får betalt för att scrolla på Facebook eller privata mejl under betalda möten. Det var det vår text handlade om, inget annat.

Vill du kalla det för att vi gnäller på att ledamöterna i kommunfullmäktige spelar spel eller scrollar på Facebook i sina mobiltelefoner under sammanträdena och vi anser att detta borde förbjudas så får det stå för dig.

Tommy, du skriver att skolan använder en massa digitala hjälpmedel vilket Kungsbacka Framtidsparti tycker är jättebra. Du skriver också att de flesta tycker det är orimligt att elever ägnar sig åt bland annat sociala medier istället för att följa med på lektionerna. Men är det då inte av stor vikt att våra folkvalda politiker följer med på vad som sägs på möten?

Tommy Rydfeldt poängterar att man kan behöva hämta information under mötet och undertecknade undrar då om det i så fall borde ha varit en del av förberedelsen inför mötet eftersom frågor/ärenden som behandlas på mötet finns att läsa på kommunens hemsidor?

Om man känner sig träffad så kanske man reagerar så starkt som Tommy Rydfeldt. Du avslutar ditt inlägg med ”Att du betalt din mobil med egna pengar”, detta tror jag inte någon läsare är speciellt intresserad av.

Agnetha Ernegård, Kungsbacka Framtidsparti

Kenneth Thorén, Kungsbacka Framtidsparti

Läs också:

Debatt: Vi lever i en digital fullmäktigevärldTV-klipp och nyheter

Här bjuder Janne och Stefan upp till dans från flaket
NYHETER 2024-06-21 KL. 18:08
Premium

Här bjuder Janne och Stefan upp till dans från flaket

1 000 personer kom till midsommarfesten

Succén: Erik Persson vinner EM-guld
SPORT 2024-06-20 KL. 20:14
Premium

Succén: Erik Persson vinner EM-guld

De fixar midsommarkransen
NYHETER 2024-06-20 KL. 12:45
Premium

De fixar midsommarkransen

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | FOTBOLL 2024-06-20 KL. 22:14
Tappade ännu en ledning till förlust

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Jessica Zandén har fångat familjerna på Särö

Jessica Zandén har fångat familjerna på Särö

Jessica Zandén är känd från en mängd tv-serier, filmer och föreställningar. Sedan några år tillbaka har hon gått in i ett författarskap om sitt älskade Särö och familjerna hon växte upp med. Hon har tagit reda på historiska fakta för att binda samman platsen och människorna över generationer.