DEBATT 2023-03-05 KL. 15:00

Här är veckans ris och ros samlade

Varje vecka samlar vi alla Dagens ris och ros från tisdagen och fredagens tidningar. Denna vecka var det bara rosor som delades ut.

Här är veckans ris och ros samlade

Den vackraste rosen till Gottskärs Hemtjänst. Jag vill gärna tacka för den fina ljuslyktan jag fick till julen och dessutom en ros på Alla hjärtans dag. Tack för att ni finns.
Gunnel Kristenson

En stor bukett rosor till brandmän, läkare och sjuksköterskor som hjälpte till när vår mor bröt benet den 18 februari i Kungsbacka. All heder åt er som stannade tills ambulans kom.
Tacksamma döttrar

Dagens ros får bli till Matthias, säljledare på Ica Kvantum, som på ett utmärkt sätt löste ett kaffeproblem. Vänlig, hjälpsam och med glimten i ögat. Ros också till Kenneth i kassan
Nöjd kund

Dagens ros vill jag ge till personalen på avdelning Linden på Ekhaga äldreboende, Onsala. Tack för den fina omvårdnaden min mamma Ingrid fick under vistelsen och sin sista tid i livet.
Barbro Magnusson

Dagens ros till Danielkos på Elgiganten på Kungsmässan som fredagen den 10 februari hjälpte mig att fixa surf-ersättning, då fiberkabeln blev avgrävd. Han tog sig tid och omsorg att hjälpa "gamla damen" med ett förmånligt alternativ som fungerade utmärkt. Tack!
Tele 2-tanten

Ett stort fång rosor till personalen på Åsa Vård- och äldreboende, avd F. Tack för varm och kärleksfull omvårdnad av vår älskade pappa Sture.
Barnen

Dagens ros till flickorna på Fot & Hälsokliniken som i samband med min fotvård hyllade mig med sång, skumpa, blommor och bakelser.
Gunnar 90 år

Dagens ros till er som satt upp bilderna på arbetarna på Gamla Thorins. Bilderna sitter på väggen på Storgatan. På bilden från 1931 upptäckte jag min pappa.
M. Andersson

En famn röda rosor till Simon, Holmgrens Begravningsbyrå, med tack för all omsorg och hjälp att göra min sons begravning så otroligt fin. Röda rosor till Liselotte Bruhn och Frans för en väldigt personlig begravning. Röda rosor till alla vänner som kom och som finns här för mig. Rosor till Barncancerfonden Västra - ert jobb gör skillnad
Annelie

Vill ge en riktigt stor bukett rosor till ambulanspersonalen Varberg, David och Ulf, som hjälpte mig söndag morgon med min akuta värk i ryggslutet. Ni är guld värda!
Svea Andersson, Fjärås

Ett stort fång rosor till alla ni härliga människor som jobbar på Jeansbolaget på Kungsmässan. Ni står för service i världsklass.
Hälsningar från tacksamma kunder som alltid återkommer

Dagens ros till alla lärare om ni lär elever att man går på vänster sida på gångbanor också. Underlättar när man går med rollator. Tack på förhand.
Marianne

Rosor till Hans Webeck och Hasse Börjesson för ett uppskattat program hos oss om Rockens historia. Välkomna tillbaka.
Lindome PRO

Den största rosen av dem alla vill jag ge till alkohol- och tobakshandläggarna på Kungsbacka kommun. Ni är alltid så trevliga, hjälpsamma och har ett proffsigt bemötande. Jag förstår att ni ligger högt i nöjd kund-index i Halland. Er chef måste vara överlycklig och överöser er med beröm.
Hälsningar från en nöjd krögare

Dagens ros till Christian och Magnus, två fina fastighetsskötare på Aranäs. De är alltid glada och hjälpsamma. Tack för att ni alltid ställer upp.
Gunnel Kristenson

Tack till Henrikssons stenhuggeri för att vi fick komma på studiebesök och lära oss om fossiler.
Arkeologerna från Vittraskolan


SENASTE TV-NYHETERNA

Misshandlade partner tre gånger – nu döms han
NYHETER 2023-03-22 KL. 12:45

Misshandlade partner tre gånger – nu döms han

Ännu en klass från Kungsbacka vidare i radiotävlingen
NYHETER 2023-03-22 KL. 11:11

Ännu en klass från Kungsbacka vidare i radiotävlingen

Från ångest till handling för bättre klimat
NYHETER 2023-03-22 KL. 09:00

Från ångest till handling för bättre klimat

FN-föreningen vill visa vad alla kan göra

JO kritiserar tingsrätten – inspelning stoppades
JOBB & PENGAR 2023-03-22 KL. 08:00
Premium

JO kritiserar tingsrätten – inspelning stoppades

Nytt stormöte på Särö skola
NYHETER 2023-03-21 KL. 21:45
Premium

Nytt stormöte på Särö skola

Fortsatt ja till bostadsprojekt
JOBB & PENGAR 2023-03-21 KL. 16:41
Premium

Fortsatt ja till bostadsprojekt

S stödde Alliansen i kommunstyrelsen

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Hunden Sigge trivs med att vara hemma igen

Hunden Sigge trivs med att vara hemma igen

Ettårige schäfern Sigge sprang iväg i samband med en trafikolycka i januari. Medan matte Johanna Almtén låg på sjukhus drog ett stort sökpådrag igång. Sigge observerades flera gånger under det ett och ett halv dygnet han var borta, men det var först när han såg Johanna som han vågade sig fram. – Det går inte att beskriva hur underbart det kändes.