Annons

DEBATT: Respektera hastigheten på Hällingsjövägen

Debatt | 22 Juli 2021 13:00

hej och hå

FOTO:

NÄR MAN BOR i ett litet samhälle där hastighetsbegränsningen är 50 km/h i några hundra meter så blir man ganska bestört över hur många som fullständigt struntar i om de kör i 50 eller 100!
Detta gäller både bilar och motorcyklar. Nu säger jag inte att alla som kör igenom kör för fort men tyvärr gör majoriteten det. När man nästan fått hoppa ner i diket några gånger för att folk kommer i sådan hög hastighet att de inte hinner stanna eller kan väja när de får möte så blir man ganska rädd.
Speciellt när man går på vägen med sina barn för att bada i sjön nu i sommartider. Jag vet att Hällingsjövägen är en väg många motorcyklister gärna kör för nöjets skull, men för oss som bor ”på” Hällingsjövägen är det inte riktigt lika kul.
Polisen står här någon gång men tyvärr inte tillräckligt ofta för att ge resultat. (Ingen kritik mot polisen, de gör så gott de kan).
Man undrar vad som ska behöva hända innan förare lättar på gasen? Blir både arg och ledsen över denna egoism och respektlöshet bara för att få känna vinden i håret som ändå ligger platt under hjälmen.
Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Hade hemmagjort hagelgevär - på moppen

Kungsbacka Egentligen var han inte riktigt nykter. Men den 40-årige Kungsbackabon bestämde sig ändå för att ta en ...

Två bilar i krock i Hjälmekulla

Trafik Två bilar kolliderade nyss på Hällingsjövägen, i höjd med Hjälmekulla. Räddningstjänsten är på ...

Populärt med leasing

Nyheter I bilbranschen är leasing populärt både bland företag och privatpersoner. Just nu råder stor efterfrågan ...
Annons