Annons

Replik angående insändare från signaturen Åsa-Lasse i NH 18/9.

Hej, Åsa-Lasse. Jag har läst och följt insändare och artiklar gällande den fastighet som kommunen äger på Ringvägen i Åsa och vill svara på din insändare. Jag är ansvarig för kommunala verksamhetslokaler och verksamheten Fastighet i kommunen. Det är ett ansvar jag tar fullt ut och jag finns så tillgänglig jag kan för att svara upp vid frågor.

Bakgrunden och förutsättningarna till varför huset byggdes likaså varför det nu står tomt har varit uppe tidigare.

Det som inte framgår lika tydligt är att vi under den tid huset stått tomt har jobbat med att hitta alternativa lösningar för lokalen.

Det är klart att det hade varit önskvärt att detta kunde gå fortare, men arbetet går framåt och vi kan förhoppningsvis snart börja använda denna lokal igen. Vår ambition är att hitta ett bra och långsiktigt ändamål för lokalen och därav har ärendet behövt bearbetas.

Jag hoppas att jag med detta gjort mig tillgänglig och ni får gärna ta vidare kontakt med mig för frågor gällande kommunens fastigheter.

Med vänliga hälsningar

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Villkorligt för vild vansinnesfärd

Kungsbacka Villkorlig dom och 50 timmars samhällstjänst. Det blir straffet för den 23-årige man som i början ...

Nobben för Långabron

Bostad Det blir inget ekonomiskt bidrag till en nybyggnad av Långabron i Särö. Det är kommunledningens ståndpunkt. – Vi ...

Åtalas för otillåten pepparspray

Blåljus En man i 50-årsåldern åtalas för innehav av flera patroner OC-spray, som är pepparspray som till exempel ...
Annons