Annons

Debatt: Håll avstånd vid boxarna!

Debatt | 14 Juli 2020 10:18

Det finns ingen anledning att trängas vid uthämtningsboxarna för matvaror, utan är både onödigt och hänsynslöst i coronatider, anser debattören.

FOTO: Kris Åsard

Att hålla avstånd och visa hänsyn mot sina medmänniskor känns självklart. Jag är inte i riskgrupp men när jag väljer Willys Hämta så gör jag det delvis för er skull, 70-plussare. Och jag kan förstå att ni också föredrar detta alternativ nu.

Då känns det både märkligt och ganska provocerande att ni, som verkligen borde vara rädda om er, ändå väljer att ta risken att trycka er in i boxutrymmet – redan innan det blivit er tur – medan jag fortfarande håller på att hämta ut mina kassar. Endast en kund i taget kan expedieras här, så ni har inget att vinna på ert beteende, förutom möjligen corona och covid om ni har otur!

Tänk om vi alla faktiskt kunde börja visa lite mer hänsyn i det allmänna rummet. Då kanske vi skulle kunna bromsa detta nån gång.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Rattfull 15-åring stoppades

Trafik Klockan 03.20 natten till lördagen stoppade Kungsbackapolisen en 15-årig flicka som vinglade fram på en moped. Polispatrullen observerade den ...

Varning för tjuvar vid stranden

Nyheter Den härliga sommarsolen gassar och stränderna är fulla av folk. Men i strandvimlet gömmer sig också en ...

Michael tillbaka efter svåra sjukdomen – ”Jag visste inte var jag befann mig”

Ishockey Det var arbetskollegor och vänner inom hockeyn som märkte att något inte stod rätt till. Lä...
Annons