Ja, nu var det alltså dags igen. Precis som mag-tarmmottagningen så ska nu hematologen läggas ner på Kungsbacka sjukhus. Tack ni beslutsfattare för att ni gör så att ingen ska behöva konfronteras med sjuka och framför-allt gamla människor. I denna rika stad där guldet flödar existerar ingen sjukdom.

 

Min mamma har fått skelettcancer, så jag vill nu tacka er för att ni gör denna människa olycklig och orolig för hur hon ska kunna ta sig till Varberg. Hon är beroende av oss andra, det vill säga inte självständig som hon vill vara.

 

Men vi måste förstå att vi lever i en kommun där Tengil regerar. Och det finns inte bara en Katla, nej det finns också en massa drakar. I bibeln står det att från den som inget har ska allting tas och nu fattar jag verkligen vad de menar.

 

När du sitter där i din Mercedes och njuter av börsens uppgång, då du imponerar med dina Amaronevin-kunskaper, tänk på att livet kan ändras snabbt, om det inte gäller dig så kanske någon du älskar djupt.

 

Jag ber er med alla Porchar, BMW, Mercedes och Volvo X90, att köra i en karavan genom Kungsbacka och få ett stopp på politik som skadar de svaga, till vilka ni själva också en dag kan komma att tillhöra.

 

Jag ber er för ni är de enda som kan göra det. Och till sist kära beslutsfattare: läs Charles Dickens julsaga!

 

Budbäraren