Annons

Orolig tisdagskväll

Tisdagskvällen har varit orolig i Kungsbacka. Bland annat ska bråk mellan ungdomar ha skett vid resecentrum och någon ska ha blivit hotad med kniv.

Blåljus | 21 Juli 2021 10:31

Det blev en orolig tisdagskväll.

FOTO: Norra Halland

Klockan 18.57 kom en polispatrull till Göteborgsvägen i Hede, efter att någon ringt och berättat att en stulen cykel ska ha varit till försäljning. Någon ska ha sett att sin stulna cykel låg ute på nätet till försäljning och därefter kontaktat säljaren och stämt träff med den. Därefter har polisen tillkallats. Polisen har tagit cykeln i beslag och ska nu utreda vem den tillhör.

Senare under kvällen kallades polis till resecentrum. Bråk ska ha uppstått mellan flera ungdomar och någon ska ha blivit hotad med kniv. Brottet rubriceras som brott mot knivlagen. Lite senare ska ett annat ungdomsbråk ha uppstått vid Borgmästaregatan. Rubriceringen till detta är olaga hot.

Fler nyheter

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

1 Kommentar

Läs Även

Trasigt lastbilssläp skapade kö på Varbergsvägen

Trafik Ett trasigt lastbilssläp skapar just nu trafikproblem på Varbergsvägen mellan Kungsbacka och Fjärås. Bärgare är ...

70-årig kvinna omkom i lägenhetsbrand

Blåljus En kvinna i 70-årsåldern omkom vid söndagens brand i centrala Kungsbacka. Det tragiska beskedet kom från ...

Lät sjuk häst lida svårt – åtalas för djurplågeri

Kungsbacka Den 25-åriga islandshästen var i ett erbarmligt skick. Tänderna var så anfrätta att djuret inte kunde ...
Annons