Annons

Kunderna utgör faran

Debatt | 19 Februari 2021 16:44

"Lika mycket beröm som butiksägarna ska ha, lika mycket skäll ska de kunder ha, som nonchalerar avståndsföreskrifterna."

FOTO: Arkivfoto Kris Åsard

Först och främst, stort tack till våra butiker i Kungsbacka, som noga ser till att tydliggöra vikten av avstånd och handhygien!
 
Lika mycket beröm som butiksägarna ska ha, lika mycket skäll ska de kunder ha, som nonchalerar avståndsföreskrifterna.
Om jag ställer mig med två meters distans till framförvarande kund dröjer det inte många minuter förrän flera kunder passerar förbi, alldeles framför näsan på mig. De har ju hittat en rymlig passage där det känns bra att ta sig fram (tillsägelser är helt meningslösa).
 
Det är tyvärr bara att instämma i det jag hörde på nyheterna, att det inte är butiksägarna som är problemet med smittofaran. Det är kunderna.
Det tycks gälla i hela landet. Kanske är inte Kungsbacka värst ändå?
 
 
Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Debatt: Hur får vi ett samhälle för alla?

Debatt Jag var på promenad med hunden och samtidigt som jag var på väg att gå hem ser jag en ...

FHM: Man kan träffas och kramas efter två veckor

Nyheter På torsdagen direkt efter lunch meddelar Folkhälsomyndigheten att man nu bedömer att skyddet efter två doser covidvaccin ska ...

Nationell pressträff: Skärpta regler för serveringsställen

Nyheter På onsdagens pressträff deltog bland andra statsminister Stefan Löfven, utbildningsminister Anna Ekström, samt Folkhälsomyndighetens generaldirektör ...
Annons