KRÖNIKOR 2023-03-10 KL. 15:00

Krönika: Norra Halland – mer lokalt kan det inte bli

Av Stefan Pettersson

Krönika: Norra Halland – mer lokalt kan det inte bli

TV-klipp och nyheter

Hej.
Vet du vad? Du läser just nu en smått unik produkt. Det är nämligen så att Norra Halland är en av de sista fristående tidningarna i vårt avlånga land. Fristående nyhetstidningar som också har en sajt som uppdateras kontinuerligt kan nämligen räknas på ena handens fingrar. Övriga landets tidningar ingår i stora koncerner.

Jaha? Men är det viktigt med fristående tidningar, kanske du då undrar. Ja frågar du mig så är det väldigt viktigt. Varför ska alla beslut fattas i Göteborg, Malmö, Stockholm, Norrköping eller Norge, där merparten av ägarna och de högsta cheferna i koncernerna sitter? En tidning i Kungsbacka blir mer relevant om besluten tas i Kungsbacka och om merparten av ägarna bor i vår kommun. Och eftersom att det finns flera hundra lokala delägare så är nog Norra Halland Sveriges mest lokala tidning. Det är inte så illa.

Vårt huvudfokus är självklart att förmedla nyheter och annonser. Men kan vi samtidigt ge våra prenumeranter extra bra erbjudanden så känns det ännu bättre. Jag tänker då främst på vårt Mervärdeshäfte som nu är på väg ut till våra prenumeranter. Häftet är fullt av bra erbjudanden, fler än någonsin, och för den som handlar lokalt är det inte svårt att få prenumerationen att bli en lönsam affär.

Är du inte prenumerant? Då tycker jag att du ska göra som drygt 10 000 andra hushåll i kommunen och börja prenumerera. För du vill väl inte missa nyhetsflödet, eller Kungsbackas mest lönsamma mervärdeshäfte?

Ha en trevlig helg.

Stefan Pettersson, chefredaktör
TV-klipp och nyheter

En bandymånad som kan avgöra allt
BANDY 2023-11-30 KL. 18:00
Premium

En bandymånad som kan avgöra allt

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Man våldsam och hotfull på krog

Man våldsam och hotfull på krog

Det ska ha uppstått ett bråk på en krog i centrala Kungsbacka på lördagskvällen. En man omhändertogs av polisen misstänkt för våld och hot mot tjänsteman.