Annons

Digital reservlista i gång

Den digitala reservlistan för dem som med kort varsel kan ta dos ett av coronavaccinet är nu i gång.

Nyheter | 11 Juni 2021 13:05

Alla hallänningar över 18 år som ännu inte fått dos ett kan sätta upp sig på Region Hallands reservlista, som nås via 1177.se. Det går även att ringa telefonbokningen.
Om det blir doser av vaccin över på ett vaccinationsställe skickas ett sms till personer som valt sätta upp sig på den aktuella mottagningens reservlista. Den som är äldst och stått längst på listan kallas först.

Via en länk i sms:et får man reda på var och hur snabbt man behöver komma till mottagningen för att få vaccinet.
Tackar man ja till vaccination handlar det om att snabbt vara på plats, oftast inom 30 minuter, och ha med legitimation. Om man tackar nej, finns man kvar på reservlistan. Om doserna hunnit ta slut när man svarar får man besked om det.

 

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Sporadisk jakt efter delta-viruset

Nyheter Än så länge finns inget konstaterat fall av delta-varianten av coronaviruset i Halland. Men helt säker kan man ...

Regionalt pengaregn över länets konstnärer

Jobb & Pengar 25 000 kronor rikare. Det kan 15 yrkesverksamma halländska konstnärer bli efter att Region Halland extrautlyst ett antal arbetsstipendier. Inga sä...

Halland ändrar tidsintervallet mellan vaccindoserna

Vård Region Halland förlänger dosintervallet för Pfizer och Modernas vaccin. Från och med i dag rekommenderas man ...
Annons