DEBATT 2024-10-03 KL. 10:00

Debatt: Nu har S nått ny bottennivå

Debatt: Nu har S nått ny bottennivå
"Socialdemokraternas falskhet har nått nya bottennivåer," skriver Carita Boulwén (SD), riksdagsledamot. Arkivfoto: Norra Halland

TV-klipp och nyheter

Socialdemokraternas falskhet har nått nya bottennivåer. Under åratal har de påstått sig vara ett parti för rättvisa och solidaritet, men verkligheten visar en annan sida. Deras hyckleri borde ju rimligtvis inte ha gått någon förbi under åren. Men definitivt inte efter senaste tiden då det aldrig varit tydligare än nu när de avslöjas med att lura äldre och utsatta genom lotterier, där människor skuldsätts för att fylla partiets kassa.

Hur kan ett parti, som påstår sig stå upp för välfärden, sjunka så lågt? De har alltså riktat in sig på att lura äldre, äldre som många gånger redan har det svårt, med skamligt låga pensioner trots att de arbetat och slitit hela sina liv för att bygga det här landet. Samtidigt som pensionssystemet urholkats, har Socialdemokraterna istället prioriterat de som inte bidragit till svensk välfärd och verkningslösa kostsamma integrationsprojekt. Socialdemokraternas maktspel går över alla gränser. De har suttit vid makten i decennier, lovat guld och gröna skogar, men bakom kulisserna har de lurat sina egna väljare in i skuldfällor.

Detta är samma parti som lovat trygghet och välfärd, men deras politik har istället resulterat i ökande klyftor och ett samhälle där de svagaste lämnas bakom. Medan de pratar om att "stå upp för folket" har de visat sitt rätta ansikte – ett ansikte som bryr sig mer om egen vinning än om medborgarna.

Sverige har under Socialdemokraternas långa tid vid makten genomgått en nedmontering av välfärden som är både skamlig och skrämmande. Deras vackra ord om "solidaritet" och "välfärdsstaten" har länge bara varit tomma löften. Bakom dessa tomma fraser döljer sig en verklighet av försämrad vård, ojämlikhet, ökad otrygghet och en grov kriminalitet.

Socialdemokraterna har inte bara misslyckats med att leverera på sina löften, de har också byggt sin ekonomi på att utnyttja dem de påstår sig försvara. De lurar äldre och utsatta – och det är ful politik på högsta nivå. Det är dags att genomskåda deras lögner och förstå att Socialdemokraterna inte arbetar för folkets bästa. De har svikit våra äldre, de har svikit våra skattebetalare, och de fortsätter att lura oss med falska löften.

Carita Boulwén (SD), riksdagsledamot

ANNONS



TV-klipp och nyheter

Han lär ut hur du förstår hästar
SPORT 2024-10-01 KL. 21:00
Premium

Han lär ut hur du förstår hästar

Sång och humor ska ge ny bild av musikalen
KULTUR & NÖJE 2024-10-01 KL. 19:15
Premium

Sång och humor ska ge ny bild av musikalen

"Vårt sätt att erövra genren och verkligen ge vår bild av den"

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Polisen följer grupp med unga  – kopplas till kriminalitet

Polisen följer grupp med unga – kopplas till kriminalitet

Polisen har de senaste åren följt en grupp ungdomar i Hålabäck som polisen ser en problembild kring. Några av dem kan kopplas till narkotikahantering eller annan kriminalitet. Två av ungdomarna bor på adressen som besköts i augusti. – Vi jobbar, i samverkan med sociala myndigheter, med att hjälpa dem i rätt riktning, säger lokalpolisområdeschefen Johanna Hennix.