DEBATT 2024-05-15 KL. 10:00

Debatt: M lika stabilt som ett duschdraperi?

Debatt: M lika stabilt som ett duschdraperi?

TV-klipp och nyheter

Så kom då bevisen på att SD de facto använder sig av och sprider desinformation i uttalat syfte att förstöra det offentliga samtalet.

Att destabilisera förtroendet gentemot institutioner och förtroendevalda. Att trakassera och hänga ut så att politiska motståndare inte vågar stå emot. Att lura och bedra hela svenska folket med sin uttalat främlingsfientliga/rasistiska agenda.

Detta visste de flesta av oss redan. Skillnaden nu är att SD kan inte göra som de brukar när de ställs mot väggen, de kan inte tona ned, de kan inte spela dumma och de kan inte förneka. Det finns inga tveksamheter här och inte ens offerkoftan som så ofta annars åker på kommer rädda SD.

Statsminister Ulf Kristersson kallar bevisen för anklagelser i ett försök att skademinimera, men det han signalerar är en svag statsminister. En statsminister ovillig att stöta sig med det egentliga regeringsbärande partiet SD.

Att SD är ett rasistiskt parti det vet vi, men här har Ulf Kristersson en chans att visa lite ryggrad och stå upp för demokratin.

Det går inte både att fördöma attacken på demokratin i Gubbängen och samtidigt försvara de som eldar på mörkerkrafterna. Välj en sida och stå för den!

Vänsterpartiet Hallands kongressdelegation: Björn Abelli, Agnes Hulthén, Andreas Kjell, Hans AbbasTV-klipp och nyheter

Här bjuder Janne och Stefan upp till dans från flaket
NYHETER 2024-06-21 KL. 18:08
Premium

Här bjuder Janne och Stefan upp till dans från flaket

1 000 personer kom till midsommarfesten

Succén: Erik Persson vinner EM-guld
SPORT 2024-06-20 KL. 20:14
Premium

Succén: Erik Persson vinner EM-guld

De fixar midsommarkransen
NYHETER 2024-06-20 KL. 12:45
Premium

De fixar midsommarkransen

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | FOTBOLL 2024-06-20 KL. 22:14
Tappade ännu en ledning till förlust

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Jessica Zandén har fångat familjerna på Särö

Jessica Zandén har fångat familjerna på Särö

Jessica Zandén är känd från en mängd tv-serier, filmer och föreställningar. Sedan några år tillbaka har hon gått in i ett författarskap om sitt älskade Särö och familjerna hon växte upp med. Hon har tagit reda på historiska fakta för att binda samman platsen och människorna över generationer.