BLÅLJUS 2023-01-05 KL. 10:57

Man stoppades misstänkt för drograttfylla

Av Anton Lorentzson

Patrullerande polis stoppade under onsdagskvällen ett fordon. Föraren till fordonet verkade tydligt påverkad av narkotika.

Man stoppades misstänkt för drograttfylla

TV-klipp och nyheter

Det var på onsdagskvällen, vid 21.30, som polisen stannade en bil på Östra Långgatan i centrala Kungsbacka. Föraren kontrollerades och visade tydliga tecken på narkotikapåverkan, enligt polisen.
– Patrullen upplever att föraren är påverkad av narkotika. Han tas med för en kroppsbesiktning, säger Cornelia Strandfors, stationsbefäl på polisen i Kungsbacka.

En anmälan mot föraren skrevs av polisen om rattfylleri med påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk.Nya regler ska styra politikers besök på skolor
NYHETER 2024-02-28 KL. 16:00
Premium

Nya regler ska styra politikers besök på skolor

Fler tillfällen ges för partier i Kungsbacka

TV-klipp och nyheter

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Stor ökning – allt fler brottsoffer söker hjälp

Stor ökning – allt fler brottsoffer söker hjälp

Antalet personer som vänder sig till Brottsofferjouren i Kungsbacka har ökat med över 50 procent. Det är främst via polisen som kontakten förmedlas. Enligt Ulla Johansson, ordförande i Brottsofferjouren Kungsbacka, och Kungsbackas kommunpolis Jenny Sjöström är det viktigt att utsatta erbjuds stöd. – Det minimerar risken för att man utsätts igen, säger Ulla Johansson.