Annons

Ung kvinna blåste positivt

Vid kontroller under natten har en handfull yngre personer påträffats påverkade. Men på det stora hela har det varit en lugn natt för polisen i Kungsbacka.

Blåljus | 23 Maj 2020 08:54

Polisen har under natten utfört en del kontroller.

FOTO: Arkivbild Norra Halland

Under natten har del ungdomar rört sig ute, och efter kontroller har två unga personer fått fått följa med in till stationen för att lämna urinprov efter misstänkt narkotikapåverkan. 

Vid en annan kontroll lite längre norrut, i trakterna kring Billdal, fick en kvinna i dryga 20-årsåldern stanna bilen. Vid utandningsprov visade det sig att kvinnan hade alkohol i kroppen, och provet visade strax över gränsen för rattfylleri. 

I övrigt har både fredagskvällen och natten till lördag mestadels inneburit lugna timmar för polisen i Kungsbacka. 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Nu fixas badplatserna inför högtryck

Nyheter Sol och lite varmare väder väntas de närmaste dagarna. Och just nu arbetas det för fullt ...

Tuff budget i osäkra tider

Politik Coronakris, hotande lågkonjunktur och allt högre hyror när det byggs fler skolor, boenden och idrottshallar – Kungsbackas budget ...

Ytterligare två begärs häktade för grovt narkotikabrott

Nyheter Tidigare idag häktades två kungsbackabor för grovt narkotikabrott. Nu har ytterligare två personer bosatta i Kungsbacka begärts ...
Annons