Två inbrott anmälda under gårdagen

Två inbrott under gårdagen har polisanmälts.
| 14 Juni 2019 10:37

Två inbrott under gårdagen har polisanmälts. Det var vid sextiden på torsdagsmorgonen som en person, bosatt på Hagavägen i Allarängen, upptäcker att någon varit inne i bostaden under natten. Det nattliga besöket ska ha medfört att hen blivit av med dator, mobil och kreditkort. Det rubriceras som grov stöld i bostad.

Klockan 14..40 på Kollasgårdsgatan i Kungsbacka ser ett vittne hur två killar går genom en häck och in i ett hus. 15 minuter senare kommer de tillbaka med en väska och åker därifrån. Det visar sig att de tagit sig in i huset genom att slå sönder en ruta i en altandörr och stulit smycken i bostaden.

Däremot har inga händelser inrapporterats som rör skolavslutningen igår. Allt ska ha gått lugnt till under kvällens festligheter som inledde sommarlovet för ungdomar i kommunen.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Flera inbrottsförsök under natten

Nyheter Flera inbrottsförsök och en misshandel. Så sammanfattar polisen i Kungsbacka fredagsnatten.   Klockan 23.25 kom första larmet om ...

TV stals vid inbrott

Blåljus Klockan 16 igår eftermiddag anmäldes ett inbrott i bostad under renovering i Särö. Det var på Stallbacken i ...

Vild biljakt – mot trafiken på E6 in mot Kungsbacka

Blåljus I 180-190 kilometer per timme jagade polisen inbrottstjuvarna som körde mot färdriktningen på E6 in mot Kungsbacka. I ...