Annons

Slogs medvetslös på öppen gata

Strax efter midnatt fick polisen larm om en misshandel i centrala Kungsbacka. Två män gav sig på en tredje man med både sparkar och slag.

Blåljus | 18 Maj 2020 08:16

– Ett vittne ringer om en misshandel vid Västergatan, Västra villastaden. Mannen som blivit slagen ligger ner, inte långt från Wallys pizzeria, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson region Väst.

Larmet kom till polisen klockan 00.16 in på måndagsmorgonen. När polisen kommer till platsen är brottsoffret talbart men blöder från bakhuvud och ögonbryn.

Fördes till sjukhus

Han förs till sjukhus med ambulans. Enligt uppgifter till Norra Halland ska mannen ha blivit slagen så illa att han förlorat medvetandet vid ett tillfälle.

Polisen har gjort en anmälan om grov misshandel, då mannen blivit sparkad medan han ligger ner. De ska också ha hoppat på hans huvud. Brottsoffret är i 50-årsåldern och enligt de initiala uppgifterna han kunnat lämna var en av gärningsmännen en man i ungefärliga 40-årsåldern.

– Gärningsman nummer två kunde han inte ge något signalement på, men han kanske kan berätta mer när han blir hörd, säger Thomas Fuxborg.

Har du sett något? Kontakta polisen på telefon 114 14.

Fler blåljusnyheter här.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Nu fixas badplatserna inför högtryck

Nyheter Sol och lite varmare väder väntas de närmaste dagarna. Och just nu arbetas det för fullt ...

Ingen lättnad i hovrätten för heroindömd

Blåljus Den medelålders man som i april dömdes till fängelse i fem år och sex månader, fö...

Tuff budget i osäkra tider

Politik Coronakris, hotande lågkonjunktur och allt högre hyror när det byggs fler skolor, boenden och idrottshallar – Kungsbackas budget ...
Annons