Annons

Slogs medvetslös på öppen gata

Strax efter midnatt fick polisen larm om en misshandel i centrala Kungsbacka. Två män gav sig på en tredje man med både sparkar och slag.

Blåljus | 18 Maj 2020 08:16

– Ett vittne ringer om en misshandel vid Västergatan, Västra villastaden. Mannen som blivit slagen ligger ner, inte långt från Wallys pizzeria, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson region Väst.

Larmet kom till polisen klockan 00.16 in på måndagsmorgonen. När polisen kommer till platsen är brottsoffret talbart men blöder från bakhuvud och ögonbryn.

Fördes till sjukhus

Han förs till sjukhus med ambulans. Enligt uppgifter till Norra Halland ska mannen ha blivit slagen så illa att han förlorat medvetandet vid ett tillfälle.

Polisen har gjort en anmälan om grov misshandel, då mannen blivit sparkad medan han ligger ner. De ska också ha hoppat på hans huvud. Brottsoffret är i 50-årsåldern och enligt de initiala uppgifterna han kunnat lämna var en av gärningsmännen en man i ungefärliga 40-årsåldern.

– Gärningsman nummer två kunde han inte ge något signalement på, men han kanske kan berätta mer när han blir hörd, säger Thomas Fuxborg.

Har du sett något? Kontakta polisen på telefon 114 14.

Fler blåljusnyheter här.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Sam förverkligade sin dröm i Sverige

Familj För nio år sedan packade Sam Elmore och familjen sina väskor i USA och flyttade till Tostared. Nå...

Kvinna dömd för penningtvätt och misshandel

Blåljus En 45-årig kvinna har dömts för att ha hotat och misshandlat sin son, samt fyra fall av ...

Dömd rånare begärs häktad på nytt

Blåljus En 20-årig man som flera gånger dömts för rån, har nu begärts häktad ...
Annons