Annons

Skadade grävmaskin med brandsläckare

Någon gång under natten mellan fredagen och lördagen vandaliserades en grävmaskin i Frillesås. Gärningsmannen har tömt maskinens brandsläckare i förarhytten.

Blåljus | 11 Juli 2020 14:00

Händelsen, som rubriceras som skadegörelse, ska ha ägt rum någon gång mellan klockan sex på fredagskvällen och klockan åtta på lördagsmorgonen. 

En okänd gärningsman har alltså använt grävmaskinens egna brandsläckare för att göra skada i hytten. Enligt målsäganden kommer det att kosta mellan 10 000 och 30 000 kronor att sanera och byta skadad elektronisk utrustning. 

Brandsläckaren hittades av målsäganden en bit bort från grävmaskinen. Den ska nu lämnas in till polisen som ska utföra en spårsökning på den. I övrigt finns inga bevis i nuläget. 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Fick vansinnesutbrott i trafiken – åtalas

Trafik Först anmälde en man att han tagit sönder hans backspegel – i ilskan över att de två nä...

Ord står mot ord – ung man frias från misshandel

Jobb & Pengar Plötsligt började deras 22-årige bekant bråka och misshandla dem, helt oprovocerat. Det är i vart fall ...

Slog och tog strupgrepp på frun – 51-åring åtalas

Kungsbacka En 51-årig man har åtalats för grov kvinnofridskränkning. Enligt åtalet ska mannen ha misshandlat sin fru vid ...
Annons